Huis > H > Hoe Maak Je Een Windows Update Ongedaan?

Hoe maak je een Windows Update ongedaan?

Hoe verwijder je een update van Windows?
  1. Selecteer de updates die je wil verwijderen.
  2. Zoek naar 'Windows update'
  3. Klik op 'geschiedenis van uw updates verwijderen'
  4. Kies voor 'installatie van updates ongedaan maken'
  5. Selecteer de updates die je wil verwijderen.
  6. Zoek naar 'Windows update'

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat te doen als Windows Update blijft hangen?

Als de installatie op hetzelfde percentage blijft hangen, probeer dan nogmaals op updates te controleren of voer de Probleemoplosser voor Windows Update uit. Als je op updates wilt controleren, selecteer je Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update > Controleren op updates.
Hoe kun je een app definitief verwijderen?
Geïnstalleerde apps verwijderen
  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.

Je kunt ook vragen waarom kan ik geen apps verwijderen iphone?

Er zijn een paar verschillende redenen waarom u een app niet van uw iPhone kunt verwijderen. De meest voorkomende reden is dat u niet genoeg opslagruimte op uw apparaat hebt om de app te plaatsen. Als dit het geval is, moet u eerst wat ruimte vrijmaken door andere apps of bestanden te verwijderen voordat u de app in kwestie kunt verwijderen.
Een andere mogelijkheid is dat de app deel uitmaakt van een systeembundel en niet kan worden verwijderd. Dit komt het meest voor bij ingebouwde apps zoals Safari of Kaarten. Als je echt een van deze apps wilt verwijderen, moet je je toestel jailbreaken en speciale tools gebruiken om ze te verwijderen.
Tot slot is het ook mogelijk dat de app bevroren en niet meer reageert. Als dit het geval is, kunt u proberen de app geforceerd af te sluiten of uw apparaat opnieuw op te starten. Als geen van beide oplossingen werkt, moet u contact opnemen met de ontwikkelaar van de app voor verdere hulp. Bovendien, hoe verwijder je een app die niet op je beginscherm staat? Om een app te verwijderen die niet op uw startscherm staat, moet u naar uw Instellingen-app gaan en de optie "Apps" selecteren. Vanaf hier kunt u alle apps zien die op uw apparaat zijn geïnstalleerd. Zodra u de app hebt gevonden die u wilt verwijderen, tikt u erop en selecteert u de optie "Verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Dienovereenkomstig, hoe weet ik zeker dat mijn iphone leeg is?

Ga terug naar de algemene instellingen en selecteer 'Algemeen'; Kies 'Stel opnieuw in' en vervolgens 'Wis alle inhoud en instellingen'; Voer eventueel je Apple ID opnieuw in om Zoek mijn iPhone te verwijderen; Geef ook eventueel de toegangscode op en tik op 'Wis apparaat'.
Dienovereenkomstig, waarom kan ik een app niet verwijderen?
Help! Ik krijg een app niet verwijderd!
  • Ga naar Instellingen.
  • Ga nu naar Beveiliging.
  • Selecteer nu Apparaatbeheerders.
  • Verwijder nu het vinkje bij de gewenste app die je wilt verwijderen.
  • Nadat je het vinkje hebt verwijderd kun je via de normale weg de gewenste app verwijderen.

Hoe verwijder ik in een keer alle foto's van mijn iPhone?

Open Foto's. Tik op het tabblad 'Bibliotheek' op 'Alle foto's' en tik vervolgens op 'Selecteer'. Tik op meerdere foto's of schuif met uw vinger over verschillende foto's als u er meer dan één wilt selecteren. Tik op de knop 'Prullenmand' en bevestig vervolgens uw keuze om de items te verwijderen.
Hoe lang wordt iOS 14 ondersteund? Op dit moment heeft Apple geen exact antwoord gegeven op de vraag hoe lang iOS 14 ondersteund zal worden. Op basis van de ondersteuningspatronen van Apple in het verleden is het echter waarschijnlijk dat iOS 14 ten minste drie jaar na de release zal worden ondersteund. Dit betekent dat iOS 14 waarschijnlijk tot ten minste september 2023 zal worden ondersteund.

Wat dit betreft, waarom kan ik een app niet verwijderen van de ipad?

Er zijn een paar redenen waarom u een app niet van uw iPad kunt verwijderen. Eén mogelijkheid is dat de app deel uitmaakt van de ingebouwde iOS-software en niet kan worden verwijderd. Een andere mogelijkheid is dat de app is gekoppeld aan een andere account, zoals een bedrijfsaccount, en niet kan worden verwijderd zonder toestemming van de accounteigenaar. Ten slotte is het ook mogelijk dat de app te veel opslagruimte in beslag neemt en moet worden verwijderd om ruimte te maken voor andere apps.

Door Schreibman

Vergelijkbare artikelen

Kun je de Appbibliotheek uitzetten? :: Kan je een iOS update verwijderen?
Handige links