Huis > H > Hoe Voeg Je Een Widget Toe?

Hoe voeg je een widget toe?

Een widget toevoegen
  1. Tik op een leeg gedeelte op een startscherm en houd dit vast.
  2. Tik op Widgets .
  3. Tik op een widget en houd deze vast. Er worden afbeeldingen van je startschermen weergegeven.
  4. Sleep de widget naar de gewenste positie. Haal je vinger van het scherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een PDF toe in Word?

Hoe maak ik van een leeg Word-document een PDF-bestand?

Waar vind ik widgets op iPhone?

Om widgets in de Vandaag-weergave te bekijken, veeg je naar rechts vanaf de linkerrand van het beginscherm of het toegangsscherm en scrol je omhoog of omlaag. Opmerking: Zie Widgets bekijken als je iPhone is vergrendeld als de widgets niet worden weergegeven wanneer je op het toegangsscherm naar rechts veegt.
Waar kan ik de widgets vinden?
Hoe voeg ik een widget toe aan het startscherm? 1 Ga naar het startscherm van je toestel. 2 Tik op een plek waar geen app is geplaatst, en houd je vinger 4 seconden op het scherm. 3 Er verschijnt nu een menu in beeld, of onderin je scherm, tik op 'widgets'.

Hoe verander je beginscherm iPhone?

Er zijn twee manieren om het startscherm van je iPhone te veranderen. De eerste manier is om naar de app Instellingen te gaan, op Achtergrond te tikken en vervolgens op Kies een nieuwe achtergrond te tikken. U kunt dan kiezen uit de standaard achtergronden die bij uw iPhone worden geleverd, of u kunt kiezen uit een aantal andere opties.
De tweede manier om het startscherm van je iPhone te veranderen is met een app als iHome+ of iCustom. Met deze apps kun je je startscherm aanpassen door je eigen foto's, widgets en meer toe te voegen. Daarvan, hoe zet ik google zoekbalk op startscherm? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag omdat het kan variëren afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt en het besturingssysteem waarop het draait. Over het algemeen kunt u echter een Google-zoekbalk aan uw startscherm toevoegen door lang te drukken op een leeg gebied, "Widget toevoegen" te selecteren en vervolgens de Google-zoekwidget uit de lijst te kiezen.

Gerelateerde artikelen

Hoe voeg je een tweede mail toe?

U kunt de Gmail-app op uw telefoon of tablet openen en accounts toevoegen of verwijderen. Om uw account toe te voegen, volgt u de stappen op het scherm.

Je kunt ook vragen hoe werkt widgetsmith iphone?

Zo werkt het:
  1. Houd je vinger wat langer op het scherm, totdat de app-icoontjes gaan wiebelen. Tik linksboven op het plusje.
  2. Tik in de alfabetische lijst met widgets op Widgetsmith.
  3. Selecteer het formaat widget dat je net gemaakt hebt en tik op '+Voeg widget toe'.
  4. Zet hem op de juiste plek en tik rechtsboven op Gereed.
Welke widgets zijn er?
Widgets maken je Android-smartphone praktischer en persoonlijker.
...
De beste widgets voor Android
  1. Android Dashboard.
  2. Gmail.
  3. Google Agenda.
  4. Battery Widget Reborn.
  5. Google Keep.
  6. CalorieënTeller.
  7. IFTTT.
  8. Overdrop.

Dus, hoe verander ik mijn beginscherm?

Houd je vinger op een app of widget in het beginscherm en tik vervolgens op 'Wijzig beginscherm'. De apps beginnen te trillen. Sleep de app of widget naar de rechterrand van het scherm.
Dit in overweging nemend, hoe ziet een widget eruit? Een widget is een klein, op zichzelf staand stukje software dat een specifieke functie uitvoert of een specifieke functie biedt. Widgets worden vaak gebruikt om een snelle manier te bieden om toegang te krijgen tot een bepaald stuk functionaliteit, en ze zijn meestal ontworpen om te worden gebruikt binnen een grotere toepassing.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik een app weer op mijn beginscherm?

Als u per ongeluk een app van uw startscherm verwijdert, kunt u deze terugkrijgen door de App Store te openen en naar de app te zoeken. Zodra je de app hebt gevonden, tik je op de downloadknop om hem opnieuw te installeren.

Door Casilde

Vergelijkbare artikelen

Is rust gratis? :: Hoe oude Firefox gegevens terug plaatsen?
Handige links