Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Airdroppen Naar Mijn Mac?

Waarom kan ik niet Airdroppen naar mijn Mac?

Als u het andere apparaat niet ziet in AirDrop

Beide apparaten moeten zich binnen 9 meter van elkaar bevinden en wifi en Bluetooth ingeschakeld hebben. Elke Mac moet zijn geïntroduceerd in 2012 of later (met uitzondering van de Mac Pro uit 2012) en OS X Yosemite of hoger gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kun je Airdroppen met Samsung?

Googles antwoord op AirDrop

Nearby Share is voor toestellen met Android 6.0 en hoger. Google Pixel- en Samsung-telefoons zullen de eerste zijn die de update krijgen.
Waar kan ik AirDrop vinden? Ook hiervoor ga je naar Finder en klik je bovenin op Ga > AirDrop. Of gebruik de sneltoets CMD + SHIFT + R. Wacht dan een tijdje totdat je het andere apparaat ziet.

Hoe werkt AirDrop van iPhone naar iPhone?

AirDrop is een functie waarmee gebruikers bestanden kunnen delen tussen twee Apple-apparaten. Het gebruikt Bluetooth om de apparaten met elkaar te verbinden en Wi-Fi om de gegevens over te dragen. Het AirDrop-pictogram verschijnt in het deelmenu wanneer het beschikbaar is. Om een bestand te delen, hoeft de gebruiker alleen maar het AirDrop-pictogram te selecteren en het apparaat te kiezen waarmee hij wil delen. En nog een vraag, hoe zet je airdrop aan op iphone? Om AirDrop in te schakelen, opent u Control Center door vanaf de onderkant van uw scherm omhoog te vegen. Als u het AirDrop-pictogram niet ziet in Control Center, moet u ervoor zorgen dat uw iPhone of iPad iOS 7 of hoger gebruikt en dat beide apparaten zich binnen 9 meter van elkaar bevinden.
Tik op het AirDrop-pictogram en kies een van deze opties:
Ontvangen Uit: Hiermee schakelt u AirDrop uit.
Alleen contacten: Hiermee schakelt u AirDrop in, maar alleen uw contactpersonen kunnen uw toestel zien.
Iedereen: Hiermee schakelt u AirDrop in en kan iedereen in de buurt uw toestel zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, waarom doet airplay het niet?

Zorg ervoor dat uw met AirPlay compatibele apparaten zijn ingeschakeld en zich dicht bij elkaar bevinden. Controleer of de apparaten zijn bijgewerkt naar de nieuwste software en zich op hetzelfde wifinetwerk bevinden. Herstart de apparaten die u wilt gebruiken met AirPlay of synchrone weergave. Dienovereenkomstig, kan je airdroppen met windows? Met iCloud Drive houd je je bestanden op al je apparaten up-to-date en toegankelijk, zelfs op Windows-pc's. Je kunt bestanden ook via AirDrop en als e-mailbijlagen overzetten tussen je iPhone en andere apparaten.

Waarom doet de wifi het niet op mijn iPhone?

iPhone heeft geen WiFi verbinding

  1. Controleer of de router/modem is ingeschakeld. Check of de modem is ingeschakeld.
  2. Schakel wifi in. Zorg ervoor dat je wifi inschakelt via instellingen.
  3. Controleer of het wifi netwerk wel bereik heeft.
  4. Opnieuw opstarten.
  5. Software update.
  6. Herstel netwerkinstellingen.
  7. Sluit onnodige apps.
Bovendien, hoe krijg ik airplay op samsung tv? Als je muziek op een Samsung TV wilt afspelen, heb je een aantal opties. Je kunt de muziek op een USB-drive opslaan en deze aansluiten op de TV. Je kunt ook een muziekstreaming-dienst gebruiken, zoals Spotify of Apple Music. Als je een Samsung Smart TV hebt, kun je ook de Samsung Music-app gebruiken om muziek af te spelen vanaf je telefoon of tablet.

Dit in overweging nemend, wat is delen in groep samsung?

Als we het hebben over het delen van bestanden in een groep op Samsung, dan hebben we het over het gebruik van een app genaamd Samsung Group Play. Deze app maakt het mogelijk om foto's, video's, muziek en andere bestanden te delen met andere Samsung-gebruikers in de buurt. De app maakt gebruik van de Bluetooth-technologie om de bestanden te delen, dus je hebt geen internetverbinding nodig.

Door Dove Mondone

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik AirDrop uit op iPhone? :: Kun je Airdroppen met Samsung?
Handige links