Huis > W > Wat Verdiend Een Back End Developer?

Wat verdiend een back end developer?

Een Back End Developer in Nederland verdient gemiddeld € 3.820 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.250 (laag) tot € 4.395 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe lang duurt een back-up maken telefoon?

Hoe lang het duurt voordat de back-up werkt, hangt af van de grootte van het bestand en de snelheid van de verbinding. Het scherm toont de datum en tijd als het goed is gegaan.

Welke programmeertaal verdien je het meest in Nederland?

Kennis van de programmeertalen Scala, Clojure en Go leveren ontwikkelaars in de VS jaarsalarissen op tot wel 143.000 dollar. Een groot verschil met de rest van de wereld, waar Clojure met zo'n 90.000 dollar de best betaalde programmeertaal is.
Wat is een Python developer?
Een Python developer (ook wel Python-programmeur of Python-ontwikkelaar) is een software- of webontwikkelaar die werkt met de programmeertaal Python.

Wat verdient een Java Developer?

In mei 2018 bedroeg het mediane jaarsalaris voor een Java Developer $102.080, waarbij de top 10% meer dan $142.530 verdiende. Java Developers met 1-4 jaar ervaring verdienden een mediaan salaris van $75.000, terwijl degenen met 5-9 jaar ervaring een mediaan salaris van $95.000 verdienden. Java Developers met 10-19 jaar ervaring verdienden een mediaan salaris van 110.000 dollar. Wat kun je allemaal met programmeren? Er zijn veel dingen die je kunt doen met programmeren. Je kunt er websites, apps, spelletjes en software mee maken.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen een back-up en een Systeemkopie?

Een systeemkopie is een kopie van de hele schijf. Een back-up is een kopie van de gegevensbestanden. Bijvoorbeeld, alleen de map 'Mijn Documenten'.

Wat kan je doen met programmeren?

Deze en andere functionarissen zorgen er dus voor dat programmeurs hun ding kunnen doen.
...
IT-functies waarbij je niet programmeert
  1. IT-manager.
  2. IT-projectmanager.
  3. IT-Consultant.
  4. Netwerk engineer.
  5. Systeembeheerder.
  6. Internetmarketeer.
  7. Data scientist.
  8. Helpdeskmedewerker IT.
Kun je zelf leren programmeren?
Programmeren leren is lastig en vergt erg veel geduld, tijd en zelfstudie. Het kiezen van de juiste programmeertaal is waarschijnlijk de eerste stap. Maar dan begint je ontdekkingsreis pas. Lees veel, bekijk veel, ga aan de slag met tutorials en volg een aanvullende programmeer cursus.

Waar beginnen programmeren?

De meeste mensen zullen vooral graag met websites en applicaties aan de gang willen. In dat geval kun je het beste beginnen met HTML, CSS en JavaScript. Dat zijn de programmeertalen die gebruikt worden voor vrijwel iedere website en applicatie. En ze zijn niet zo moeilijk te gebruiken als je misschien zou denken.
En nog een vraag, wat is de moeilijkste programmeertaal? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het grotendeels afhangt van de voorkeuren en het vaardigheidsniveau van de individuele programmeur. Sommige talen zijn moeilijker te leren dan andere, maar als een programmeur eenmaal bedreven is in een taal, kan de moeilijkheidsgraad minder groot zijn. Zo kunnen talen met een zwaardere syntaxis of met unieke eigenschappen in het begin moeilijker zijn om te leren, maar minder uitdagend om mee te werken als de programmeur eenmaal vertrouwd is met de taal. Uiteindelijk is het antwoord op deze vraag subjectief en afhankelijk van de individuele ervaring van de programmeur.

Hoe snel kan je Python leren?

Hoe snel u Python kunt leren hangt af van uw niveau van programmeerervaring en uw bereidheid om tijd te besteden aan het leren van de taal. Als u nieuw bent met programmeren, duurt het waarschijnlijk langer om Python te leren dan wanneer u ervaring hebt met andere talen. Maar zelfs als u nieuw bent in programmeren, kunt u Python relatief snel leren.
Een manier om sneller te leren is het vinden van een uitgebreide cursus of tutorial die de basis van de taal behandelt. Heb je eenmaal een goed begrip van de basis, dan kun je zelf gaan experimenteren en meer geavanceerde concepten leren. Daarnaast zijn er online veel bronnen beschikbaar die u kunnen helpen Python in uw eigen tempo te leren.
In het algemeen kunt u verwachten dat u enkele weken of zelfs maanden bezig bent met het leren van Python voordat u zich vertrouwd voelt met het gebruik van de taal voor complexe taken. De hoeveelheid tijd die u moet besteden aan het leren zal echter uiteindelijk afhangen van uw eigen vaardigheden en doelen.

Door Armilda Harikishan

Vergelijkbare artikelen

Wat kan je worden als software developer? :: Hoe lang moet je studeren voor programmeur?
Handige links