Huis > H > Hoe Maak Ik Een Back-Up Van Mijn Macbook?

Hoe maak ik een back-up van mijn macbook?

Klik op het Apple Logo  in de bovenbalk en vervolgens op 'Systeemvoorkeuren' Open 'Time Machine'. Kies 'Selecteer reservekopieschijf', 'Selecteer schijf' of 'Voeg reservekopieschijf toe of verwijder schijf'. Selecteer de externe harde schijf kies vervolgens 'Gebruik schijf'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe maak je een back-up Apple?

Ga naar Systeemvoorkeuren. Selecteer Time Machine. Klik Selecteer reservekopieschijf. Kies de schijf die je wilt gebruiken voor de back-up. Wat gebeurt er als je een reservekopie maakt? iCloud-reservekopie maakt een kopie van de gegevens op uw iPhone, iPad en iPod touch. Als u een reservekopie van uw apparaat op iCloud hebt staan, kunt u heel eenvoudig een nieuw apparaat configureren of de gegevens op een van uw bestaande apparaten herstellen.

Waar staat reservekopie op Mac?

Het antwoord op deze vraag hangt af van welke versie van het Mac-besturingssysteem u gebruikt. In het algemeen kunt u uw back-ups echter vinden door naar de Finder te gaan en vervolgens "Ga naar map" te selecteren in het menu "Ga". Vervolgens typt u "~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/" in en klikt u op "Go". Dit brengt je naar de map waar je back-ups zijn opgeslagen. Vervolgens, hoe maak je een backup op een externe harde schijf? Er zijn een paar verschillende manieren om een back-up te maken naar een externe harde schijf. Eén manier is om de ingebouwde back-upfunctie in uw besturingssysteem te gebruiken. In Windows kunt u bijvoorbeeld de functie Bestandsgeschiedenis gebruiken om een back-up te maken naar een externe harde schijf. Een andere manier is het gebruik van een back-up programma van derden, zoals Acronis TrueImage.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Trouwens, waar vind ik time machine op mac?

Gebruik op je Mac het paneel 'Configuratie' van het paneel 'Time Machine' in Systeemvoorkeuren om aan te geven waar je reservekopieën wilt bewaren. Om deze voorkeuren te wijzigen, kies je Apple-menu > 'Systeemvoorkeuren', klik je op 'Time Machine' en klik je vervolgens op 'Selecteer reservekopieschijf'. Dit in overweging nemend, hoe maak je een backup op een externe harde schijf mac? Een reservekopie maken van een Mac met Time Machine

  1. Sluit een extern opslagapparaat aan, zoals een USB- of Thunderbolt-schijf.
  2. Open de Time Machine-voorkeuren via het Time Machine-menu in de menubalk.
  3. Klik op 'Selecteer reservekopieschijf'.
  4. Selecteer de naam van uw schijf en klik vervolgens op 'Gebruik schijf'.

Hoe maak ik een backup van mijn iPhone op mijn macbook?

Een reservekopie maken van je apparaat

  1. Selecteer 'Maak reservekopieën op iCloud van de belangrijkste gegevens op je [apparaat]' om reservekopieën in iCloud te bewaren in plaats van op de Mac.
  2. Selecteer 'Maak op deze Mac een reservekopie van alle gegevens op je [apparaat]' om reservekopieën op de Mac te bewaren.
Hoe maak je een backup in iCloud? iCloud is een veilige manier om al je bestanden op te slaan, zodat je ze overal kunt openen en bewerken. Je kunt ook je apparaat automatisch laten back-uppen in iCloud, zodat je altijd een recente backup hebt. Dit is hoe je iCloud-back-up inschakelt:
1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
2. Tik op je naam bovenaan.
3. Tik op iCloud.
4. Zorg ervoor dat de schakelaar naast 'iCloud-back-up' aan staat.
5. Tik op 'Back-up nu' om een back-up te maken.

Wat zit er allemaal in een reservekopie iPhone?

Als je een backup maakt van je iPhone, dan maak je een kopie van alle gegevens die op je iPhone staan. Dit betekent dat alle foto's, video's, contacten, berichten en app-gegevens worden gebackupt. Op deze manier kan je altijd je gegevens terugzetten als je bijvoorbeeld je iPhone kwijtraakt of als je een nieuwe iPhone koopt.

Door Briney Bozzell

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel GB heb je nodig voor een reservekopie? :: Hoe back-up maken iPhone 6?
Handige links