Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Back-Up Vinden?

Waar kan ik mijn back-up vinden?

Back-ups zoeken en beheren

  1. Ga naar drive.google.com.
  2. Klik linksonder onder Opslag op het nummer.
  3. Klik rechtsboven op Back-ups.
  4. Kies een optie: Gegevens van een back-up bekijken: klik met de rechtermuisknop op de back-up. Voorbeeld. . Een back-up verwijderen: klik met de rechtermuisknop op de back-up. Back-up verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, waar vind ik mijn android backup?

Op Android vind je de map terug in het hamburgermenu. Bovenaan de map staat de back-up van je huidige toestel, met daaronder app-backups en opgeslagen data van eerdere smartphones. Tik je op een back-up, dan zie je wat er precies opgeslagen is en hoeveel ruimte de data in beslag neemt. Bovendien, hoe maak ik een back-up van mijn samsung? 1 Open Smart Switch op de computer en sluit je smartphone of tablet aan. 2 Klik op 'Back-up' in het menu. 3 Selecteer de gegevens waar je een back-up van wilt maken. 4 Er wordt een back-up van je gegevens op de PC opgeslagen.

Hoe moet je een back-up maken?

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van wat u probeert te back-uppen en waar het zich bevindt. Als u bijvoorbeeld een back-up probeert te maken van bestanden op uw computer, kunt u een USB-station, een externe harde schijf of een cloudopslagdienst gebruiken. Als u probeert een back-up te maken van een database, kunt u de gegevens exporteren naar een bestand of een programma gebruiken dat de databasebestanden rechtstreeks kopieert. Vervolgens, hoe maak je een back-up van je galerij? Om een back-up van uw galerij te maken, moet u uw foto's en video's exporteren naar een computer of een externe harde schijf. Sluit hiervoor uw toestel aan op uw computer en open de fotogalerij. Selecteer de foto's en video's die u wilt exporteren en klik vervolgens op de knop "Exporteren". Kies de locatie op uw computer of externe harde schijf waar u de geëxporteerde bestanden wilt opslaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Waar vind ik mijn back-up in Google Drive?

Die back-ups staan al langer op Google Drive, maar waren tot nu toe niet zichtbaar. Gebruikers kunnen aan de linkerkant van de webclient of onderaan in het menu van de Android-app de nieuwe optie 'Backups' zien, meldt Android Police. Je kunt ook vragen waar vind ik de backup van mijn foto's? Surf naar Google Foto's en log in als u niet ingelogd bent. Klik indien nodig op linksboven op Foto's om bij het overzicht van alle beelden te komen.

Waar staat Samsung backup?

Stap 1. Open Instellingen en tik op Accounts en backup. Stap 2. Tik op Samsung Cloud. Waar staat backup WhatsApp Android? De WhatsApp-back-up wordt automatisch opgeslagen in de Google Drive-app op uw apparaat. U kunt de back-uplocatie wijzigen in de instellingen van WhatsApp. Ga hiervoor naar Instellingen > Chats > Backup-instellingen.

Waar staat de backup van WhatsApp?

De backup van WhatsApp bevindt zich op de servers van WhatsApp. WhatsApp maakt automatisch backups van chats op hun servers. De backups worden dagelijks gemaakt en bevatten alle chats, media en contacten die op het moment van de backup zijn opgeslagen op het apparaat. WhatsApp kan de backups ook op aanvraag maken.

Door Lorena

Vergelijkbare artikelen

Kun je WhatsApp berichten terughalen zonder back-up? :: Hoe maak ik een kopie van mijn harde schijf?
Handige links