Huis > W > Welke Emoji Betekent Bedankt?

Welke emoji betekent bedankt?

Gevouwen handen

In Nederland gebruiken we deze emoji als: handen die aan het bidden zijn, of een high five geven. In Japan betekenen gevouwen handen 'alsjeblieft' of 'bedankt'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Mensen vragen ook: wat betekent deze smiley 🙃?

🙃 is een teken uit de Unicode-karakterset dat een omgekeerde smiley voorstelt. De officiële Nederlandse omschrijving is "omgekeerd gezicht". Deze emoji is in 2015 geïntroduceerd met de Unicode 8.0-standaard.
Dit in overweging nemend, hoe gebruik je emoticons?
Druk op het toetsenbord tegelijk de Windows-toets (met Windows-logo) en de toets met een punt in. Een venster met alle beschikbare emoticons toont. Klik op het gewenste plaatje. Het plaatje staat in de tekst.

Je kunt ook vragen hoe krijg je emoji's op je toetsenbord?

De meest gebruikelijke manier om emoji's op je toetsenbord te krijgen is door een toetsenbord-app van derden te installeren die ze ondersteunt. Enkele van de populairste toetsenbord-apps die emoji's ondersteunen, zijn SwiftKey, Fleksy en Google Keyboard. Zodra u een van deze toetsenbord-apps hebt geïnstalleerd, moet u deze inschakelen in de instellingen van uw apparaat. Zodra u dat hebt gedaan, hebt u toegang tot de emoji's van de toetsenbord-app. Wat betekent 💓? De hart emoji, bekend als de love heart emoji of gewoon hart emoji, is een rood, tweedimensionaal, cartoonachtig symbool van een hart, compleet met een witte, horizontale lijn over het midden. Deze emoji wordt meestal gebruikt als symbool van liefde, maar kan ook worden gebruikt om genegenheid of waardering uit te drukken voor een breed scala aan dingen, van mensen en dieren tot voedsel en hobby's.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, wat is 🙏?

🙏 is een teken uit de Unicode-karakterset dat gevouwen handen voorstelt. Deze emoji is in 2010 geïntroduceerd met de Unicode 6.0-standaard.
Trouwens, wat betekent 😀?
De betekenis van veel van die grappige symbooltjes verschilt inderdaad niet van land tot land. De beroemde smiley 😀 is overal een glimlach, en die vinden wij mensen sympathiek (bij gorilla's daarentegen moet je er mee oppassen).

Wat betekent 😬 op Snapchat?

😬 Gemeenschappelijke Supergoede vrienden

Jouw #1 Beste vriend is ook zijn of haar #1 Beste vriend.
Wat is 🤙? 🤙 is een sms-emoji die steun of goedkeuring betekent. Hij wordt vaak gebruikt als antwoord op een vraag of verzoek, om aan te geven dat de spreker het ermee eens is.

Je kunt ook vragen hoe krijg je nieuwe emoji's op whatsapp?

WhatsApp heeft geen ingebouwd emoji-toetsenbord, maar je kunt emoji toevoegen aan je berichten door een toetsenbord van derden te installeren in de Google Play Store. Zodra je een toetsenbord hebt geïnstalleerd, kun je tijdens het typen van een bericht de emoji-knop selecteren om het emoji-toetsenbord te openen.

Door Saltzman Chamlee

Vergelijkbare artikelen

Welke emoticon gebruiken? :: Wat is een DM op insta?
Handige links