Huis > W > Wat Betekent 3 Mm Afloop?

Wat betekent 3 mm afloop?

Met afloop van het drukwerk, ook wel bleed genoemd, bedoelen we de marge die we nodig zijn voor het snijproces. Zo willen we altijd een drukbestand ontvangen met een afloop van 3 mm rondom. Dit betekent dat je ontwerp als het ware 3 mm over de 'rand' doorloopt; je laat het ontwerp dus doorlopen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

En nog een vraag, wat is de slug indesign?

Bij het opstellen van een InDesign document kun je het Afloopgebied (Bleed) en een Witruimte rond de pagina (Slug) instellen. Deze ruimte is niet te zien op je gedrukte resultaat. Het wordt wel gedrukt maar bij het schoonsnijden van het document wordt het eraf gesneden.
Waarom afloop?
Wanneer gebruik je afloop? Het korte antwoord: voeg altijd afloop toe aan je bestand! Want als je wilt dat onderdelen van je ontwerp, zoals je achtergrondkleur, teksten of afbeeldingen tot aan de rand van het papier doorlopen, kan dat alleen veilig met afloop.

Hoe maak je snijlijnen in Photoshop?

Er zijn een paar manieren om snijlijnen te maken in Photoshop. Eén manier is om het pen-gereedschap te gebruiken. Om het pengereedschap te gebruiken, klik je op het pictogram van het pengereedschap in de werkbalk of druk je op P op het toetsenbord. Klik en sleep vervolgens om een lijn te maken. Om een gebogen lijn te maken, klikt en sleept u het pen-gereedschap terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt. Voor een rechte lijn klikt en sleept u met het pengereedschap terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt.
Een andere manier om snijlijnen te maken in Photoshop is door de vormgereedschappen te gebruiken. Om de vormgereedschappen te gebruiken, klik je op het pictogram van het vormgereedschap in de werkbalk of druk je op U op het toetsenbord. Kies vervolgens de gewenste vorm uit het uitklapmenu. Om een aangepaste vorm te maken, klikt en sleept u het vormgereedschap terwijl u de Shift-toets ingedrukt houdt. Om een rechte lijn te maken, klikt en sleept u het vormgereedschap terwijl u de Alt-toets ingedrukt houdt.
Zodra u uw snijlijnen hebt gemaakt, kunt u ze aanpassen door te klikken op het pictogram van het pengereedschap of vormgereedschap en vervolgens op de lijn of vorm te klikken. Er verschijnt dan een menu met opties waarmee u de lijn of vorm kunt bewerken. Dus, kan het pdf-bestand niet exporteren? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een PDF-bestand niet kunt exporteren. Het kan zijn dat het bestand corrupt is, of dat u niet over de juiste software beschikt om het bestand te bekijken. Het kan ook zijn dat het bestand met een wachtwoord is beveiligd.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Kun je een PDF openen in InDesign?

Open InDesign en klik op "Bestand" > "Toon importopties". Selecteer het PDF-bestand en open het in InDesign. Als u denkt dat het openen van een PDF in InDesign wat ingewikkeld is, open dan een afbeelding rechtstreeks in InDesign.
Hoe zeg je container in het Engels?
container
Voornaamste vertalingen
NederlandsEngels
cistern, tank n
container nw de(op schip, vrachtwagen)container n
container nw de(laadbak voor afval, puin)container n

Welke spellen kun je spelen op de Nintendo switch?

Nintendo Switch/Videogames
Vervolgens, wat kost een nintendo switch in duitsland? Een Nintendo Switch kost in Duitsland ongeveer €330.

Dienovereenkomstig, hoeveel kost adobe pdf?

Adobe PDF's zijn gratis om te maken, maar er zijn abonnementskosten om ze te kunnen bewerken.

Door Queen

Vergelijkbare artikelen

Hoe installeer je AdBlock op Google Chrome? :: Hoe kan ik de taal in Photoshop veranderen?
Handige links