Huis > H > Hoe Installeer Je Adblock Op Google Chrome?

Hoe installeer je AdBlock op Google Chrome?

Google Chrome
  1. Ga met je browser naar de Chrome web store.
  2. Zoek op 'Adblock Plus' en klik op de knop 'TOEV. AAN CHROME'.
  3. In de pop-up druk je op 'Extensie Toevoegen'.
  4. De adblocker is geïnstalleerd!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Trouwens, hoe kan ik adblock in google chrome uitzetten?

De advertentieblokkering uitschakelen
  1. Open de Chrome-app. op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer Info .
  3. Tik op Site-instellingen.
  4. Tik naast Advertenties op de pijl-omlaag .
  5. Tik op Toegestaan.
  6. Laad de webpagina opnieuw.
Dit in overweging nemend, wat is de beste adblocker voor google chrome?
Blokkeer advertenties en pop-ups op YouTube, Facebook, Twitch en je favoriete websites. AdBlock is de beste advertentieblokker met meer dan 65 miljoen gebruikers en een van de populairste Chrome-extensies met meer dan 350 miljoen downloads!

Waar kan ik mijn adblocker vinden?

Als u een desktopcomputer gebruikt, kan uw adblocker een browserextensie zijn. Om erachter te komen of u een adblocker-extensie hebt geïnstalleerd en welke extensie dat is, opent u uw browser en zoekt u naar een pictogram in de werkbalk dat eruitziet als een stopteken of een doorgestreept oog. Het pictogram kan ook in de menubalk bovenaan het scherm staan.
Als u een mobiel apparaat gebruikt, kan uw adblocker zijn ingebouwd in uw besturingssysteem of in een app die u hebt geïnstalleerd. Om erachter te komen of je een adblocker op je mobiele apparaat hebt, ga je naar het instellingenmenu en zoek je naar een optie die advertenties of het blokkeren van inhoud regelt. Is Adblock gratis? Ja, Adblock is gratis. Adblock is een inhoudsfilter en advertentieblokkeringsuitbreiding voor de webbrowsers Google Chrome, Apple Safari (desktop en mobiel), Opera, Microsoft Edge, Firefox en Android. Adblock is gratis beschikbaar op al deze platforms.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe werkt een ad blocker?

Een advertentiestopper of adblocker blokkeert het weergeven van advertenties in de browser van je pc, tablet of smartphone. Een adblocker is een uitbreiding (extensie) op je browser of hij is er al in geïntegreerd (bij browsers Edge, Firefox en Opera).
Mensen vragen ook: hoe google ads uitzetten?
Gepersonaliseerde advertenties uitzetten
  1. Ga naar je Google-account.
  2. Selecteer in het navigatievenster de optie Gegevens en privacy.
  3. Scroll naar Je activiteiten en bezochte plaatsen.
  4. Tik onder Advertentie-instellingen op Advertentiepersonalisatie.
  5. Zet de schakelaar uit naast Advertenties personaliseren staat AAN.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik al die reclame blokkeren?

In Google-services
  1. Tik in Google Zoeken op uw telefoon of tablet op 'Info' Waarom deze advertentie? Schakel Advertenties weergeven van [adverteerder] uit.
  2. Selecteer in YouTube 'Info' Deze advertentie niet meer weergeven.
  3. Selecteer in Gmail 'Info' Advertenties zoals deze beheren. Deze adverteerder blokkeren.
Hoe zet je adblocker uit Firefox? Er zijn een paar verschillende manieren om de adblocker in Firefox uit te schakelen. De eerste manier is om naar het menu te gaan en op "Extra" te klikken. Van daaruit klikt u op "Add-ons". Zoek de add-on met het label "Adblock Plus" en klik op de knop "Uitschakelen".
Een andere manier om de adblocker in Firefox uit te schakelen is om naar het menu te gaan en op "Opties" te klikken. Van daaruit klikt u op het tabblad "Inhoud". Onder de sectie "Pop-ups blokkeren" moet u ervoor zorgen dat het selectievakje "Pop-ups blokkeren" is uitgeschakeld.
Tot slot kunt u in Firefox ook de adblocker uitschakelen door in het menu op "Extra" te klikken. Van daaruit klikt u op "Opties". Klik op het tabblad "Privacy". Controleer onder het kopje "Geschiedenis" of het selectievakje "Geschiedenis onthouden" is uitgeschakeld.

Bovendien, wat is de beste gratis ad blocker?

De beste gratis advertentieblokker is AdBlock Plus. Het is beschikbaar voor alle grote browsers, waaronder Chrome, Firefox, Safari, Opera en Internet Explorer. AdBlock Plus blokkeert alle soorten advertenties, inclusief banneradvertenties, pop-upadvertenties en videoadvertenties.

Door Audie Earleywine

Vergelijkbare artikelen

Hoe kom ik van die vervelende reclame af? :: Wat betekent 3 mm afloop?
Handige links