Huis > H > Hoe Kom Ik Van Die Vervelende Reclame Af?

Hoe kom ik van die vervelende reclame af?

Als er vervelende meldingen van een website worden getoond, zet je de toestemming hiervoor uit:
  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar een webpagina.
  3. Tik rechts van de adresbalk op Meer Info .
  4. Tik op Site-instellingen.
  5. Tik onder Rechten op Meldingen.
  6. Zet de instelling uit.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik reclame blokkeren op mijn telefoon?

Ga naar de instellingen op de telefoon en blokkeer de ad ID.

Mensen vragen ook: hoe gevaarlijk is een adblocker?

Wees voorzichtig met AdBlock Plus en adblockers die eigenlijk een Google Chrome-extensie zijn. Niet omdat deze je minder goed beschermen tegen advertenties of het verzamelen van cookies, maar omdat Google zelf veel data verzamelt over je internetgedrag. Deze data wordt vervolgens gebruikt om gericht te adverteren.
Hoe zet je adblocker uit iPhone?
Loop je tegen problemen aan of kun je bij sommige websites die inhoud niet meer zien omdat je de advertenties hebt geblokkeerd? Dan moet je adblocker op je iPhone (tijdelijk) uitzetten. Dit doe je door de BlockBear!- app te open en het schuifvakje bovenaan uit te zetten.

Trouwens, wat is de beste ad blocker voor android?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat verschillende mensen verschillende voorkeuren hebben. Enkele populaire advertentieblokkers voor Android zijn AdAway, AdBlock Plus, enblocker. Mensen vragen ook: hoe werkt adblock plus? Adblock Plus is een extensie voor het filteren van inhoud en het blokkeren van advertenties voor de webbrowsers Google Chrome, Apple Safari (desktop en mobiel), Opera, Microsoft Edge, Yandex Browser en Firefox. Het werd gecreëerd door Wladimir Palant in 2006.
De extensie gebruikt een lijst met filters die aangeven welke inhoud moet worden geblokkeerd en welke moet worden toegestaan. Wanneer een gebruiker naar een webpagina navigeert, controleert de uitbreiding of de URL van de pagina overeenkomt met een van de filters in de lijst. Als er een overeenkomst is, zal de uitbreiding de inhoud van de pagina dienovereenkomstig blokkeren of toestaan.
Er zijn ook enkele adblock plus-functies die geen verband houden met het filteren van inhoud. De extensie kan bijvoorbeeld knoppen van sociale media en andere volgscripts blokkeren.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik reclame uit op mijn Samsung?

Ga naar de instellingen van uw telefoon en tik op Algemeen beheer om marketinginformatie te vinden. Onderaan in het nieuwe venster tikt u Ik ga akkoord met het ontvangen van marketinginformatie.

Men kan zich ook afvragen: kun je reclames verwijderen?

Ongewenste reclame blokkeren met een Adblocker

Om de vervelende reclame op het internet te kunnen verwijderen kan er gebruik gemaakt worden van een extensie. Een extensie is een programma dat binnen de browser wordt geïnstalleerd. Door de extra functionaliteit kun je dan de reclame blokkeren.
Welke adblocker Firefox?
Een van de meest populaire adblockers voor Chrome, Safari en Firefox is AdBlock. Gebruik het om advertenties op Facebook, YouTube en Hulu te blokkeren.

Hoe kan ik add on verwijderen?

Extensies verwijderen
  1. Klik op de menuknop. , klik op Add-ons en thema's en kies Extensies.
  2. Scroll door de lijst met extensies.
  3. Klik op de ellipsis (drie puntjes) voor de extensie die u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.
Dus, wat kost advertentie blokkering? Het blokkeren van advertenties kan uitgevers geld kosten in termen van gederfde advertentie-inkomsten. Wanneer een advertentie wordt geblokkeerd, ontvangt de uitgever geen inkomsten uit die advertentie. Daarnaast kan ad blocking uitgevers ook geld kosten in termen van verloren pageviews. Wanneer een gebruiker een ad blocker heeft ingeschakeld, ziet hij geen advertenties op de pagina. Dit kan leiden tot minder pageviews voor de uitgever, omdat gebruikers de site kunnen verlaten als ze geen advertenties zien.

Bovendien, wat is de beste adblocker voor iphone?

Er zijn veel adblockers voor iPhone, en de beste hangt af van uw specifieke behoeften. Sommige adblockers zijn effectiever dan andere in het blokkeren van advertenties, terwijl sommige effectiever zijn in het blokkeren van malware en andere ongewenste inhoud. Sommige adblockers zijn gratis, terwijl andere een abonnement vereisen. Uiteindelijk is de beste adblocker voor iPhone degene die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Door Efram Sasse

Vergelijkbare artikelen

Hoe veilig is Aptoide? :: Hoe installeer je AdBlock op Google Chrome?
Handige links