Huis > H > Hoe Portforward Je Met Telenet?

Hoe Portforward je met Telenet?

In Mijn Telenet kunt u de instellingen van uw Telenet Wireless Modem aanpassen. Geavanceerde Instellingen (Portforwarding etc.): Klik op “Geavanceerd” en ga naar het tabblad “Port Forwarding”.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een router van Telenet?

Computers in een netwerk kunnen met elkaar communiceren, maar ook met andere netwerken, zoals uw thuisnetwerk met het internet. Een routers kan zowel bedraad als draadloos zijn en heeft ingebouwde beveiligingsfuncties.

Mensen vragen ook: hoe delta modem resetten?

Volg onderstaande stappen om je modem / router te herstarten:
  1. Haal de stekker van je modem uit het stopcontact.
  2. Wacht 30 seconden.
  3. Steek de stekker van je modem opnieuw in het stopcontact.
  4. Controleer of de aan/uitknop achter op het modem op 'aan' staat.
  5. Wacht tot het lampje online groen brandt (niet meer knipperen)
Welk modem krijg je bij Delta glasvezel?
Je krijgt standaard een WiFi-modem van ons in bruikleen geleverd. Je beschikt dus direct over een werkende WiFi-verbinding. Daarnaast kun je extra WiFi apparatuur aanschaffen binnen je pakket: Powerline draadloos WiFi access point (TP-LINK AV1200 Gigabit Powerline)

Wat sluit je aan op een WAN poort?

De meeste apparaten die verbinding maken met het internet zijn verbonden met een router, die op zijn beurt verbinding maakt met het internet via een WAN-poort (wide area network). De WAN-poort wordt meestal aangeduid met een wereldbolpictogram. Dus, hoe installeer je een wifi router? U moet de router aansluiten op een stopcontact en een internetmodem. Zodra hij is aangesloten, verbindt u uw apparaten met de router via een Ethernet-kabel of een draadloze verbinding.

Gerelateerde artikelen

Hoe digitaal tv kijken Telenet?

U kunt de instellingen van uw TV-toestel openen.

Dienovereenkomstig, hoe kom je bij routerinstellingen?

Deze instellingen zijn meestal te vinden onder het menu 'Internet', 'Setup' of 'Home'. De instellingen moeten als 'Automatisch' of iets in die trant weergegeven zijn, tenzij je internetprovider andere routerinstellingen nodig heeft.
Dienovereenkomstig, kun je twee routers aansluiten op een modem?
Ja dat kan allemaal, meerdere routers achter je modem en eventueel een ethernethub ertussen. Let op dat je bij de configuratie wel bepaalde zaken uitzet zoals DHCP (het uitgeven van IP-adressen). Dit mag maar 1x per netwerk. Mogelijk kan je er voor kiezen om een router te nemen die 2 WIFI netwerken aan kan.

Je kunt ook vragen heeft elk apparaat een eigen ip-adres?

Elk apparaat dat verbinding maakt met je internetnetwerk heeft een eigen IP-adres. Het gaat hierbij om computers, smartphones en tablets, maar ook alle Bluetooth-apparaten zoals luidsprekers, printers en smart-tv's.
Mensen vragen ook: is een ip-adres noodzakelijk? Een IP-adres is nodig om apparaten te laten communiceren op een netwerk dat het Internet Protocol gebruikt. Elk apparaat op een netwerk heeft een uniek IP-adres dat het identificeert aan andere apparaten op het netwerk. Zonder een IP-adres zouden apparaten niet met elkaar kunnen communiceren.

Wat is een PPPoE verbinding?

Een PPPoE-verbinding is een Point-to-Point Protocol over Ethernet-verbinding. PPPoE wordt gebruikt om een verbinding tot stand te brengen tussen een computer en een breedbandmodem. PPPoE vereist een gebruikersnaam en wachtwoord, die door de ISP worden verstrekt.

Door Nies Briski

Vergelijkbare artikelen

Waarom kan ik geen dvd afspelen op mijn pc? :: Hoe zet ik een DMZ verbinding op?
Handige links