Huis > K > Kan Je Telenet Mailadres Behouden?

Kan je Telenet mailadres behouden?

E-mailadres en webruimte

Je kan je Telenet-mailadres en -webruimte (users.telenet.be) behouden na de stopzetting van je internetabonnement (geldig voor opzeg van internet vanaf 28/03/2020). Daarna kan je dus nog altijd… je wachtwoord van je Telenet-mailadres en -webruimte aanpassen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een secundair e-mailadres?

Als u geen toegang meer heeft tot uw primaire e-mailadres, kunt u een tweede e-mailadres aan uw account toevoegen.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn email op de computer?

Een nieuw e-mailaccount toevoegen

  1. Selecteer Start, voer E-mailin en kies de app in de resultaten.
  2. Als u de Mail-app voor de eerste keer opent, ziet u een welkomstpagina.
  3. Selecteer Account toevoegen.
  4. Kies het type account dat u wilt toevoegen.
  5. Voer de vereiste gegevens in en selecteer Aanmelden.
  6. Selecteer Klaar.
Hoe mails Kopiëren naar externe harde schijf? Back-up voor je e-mail

Je kan zelf een back-up maken van je e-mail door te navigeren in Microsoft Outlook naar Bestand > openen > importeren, exporteren > naar een bestand exporteren > Outlook bestand . pst > selecteer het betreffende postvak en klik op exporteren.

Hoe lang bewaart Ziggo de mails?

Ziggo heeft geen vaste tijd dat het e-mails bewaart. Het hangt af van de individuele e-mail en de grootte ervan. Welke emailadressen zijn er? Er zijn een paar verschillende soorten e-mailadressen, de meest voorkomende zijn persoonlijke e-mailadressen en zakelijke e-mailadressen. Persoonlijke e-mailadressen bestaan meestal uit iemands voor- en achternaam, en ze gebruiken meestal een persoonlijke e-mailprovider, zoals Gmail of Yahoo. Zakelijke e-mailadressen bestaan meestal uit iemands voor- en achternaam, gevolgd door de naam van het bedrijf, en ze gebruiken meestal een zakelijke e-mailprovider, zoals Microsoft Exchange of Google Apps for Work.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een oud e-mailadres?

Om over te schakelen naar de app Personen, klikt u in Windows Mail op de twee poppetjes linksonder. U kunt de gegevens van de contactpersoon wijzigen door op de naam te klikken en vervolgens met de rechtermuisknop te klikken om het oude e-mailadres te verwijderen.

Wie van provider wisselt mag mailadres houden?

Wie van telecommaatschappij verandert, zal zijn e-mailadres voortaan onbeperkt kunnen houden. Tot nu toe kon dat maximaal 18 maanden. De Kamercommissie economie, consumentenbescherming en digitale agenda heeft gisteren de wijziging goedgekeurd. Heeft een mobiele telefoon een IP adres? Je IP-adres vinden

Om het IP-adres van je telefoon te vinden, ga je achtereenvolgens naar Instellingen > Info telefoon en Status. Je huidige IP-adres wordt weergegeven tussen andere informatie, zoals je IMEI en je Wi-Fi MAC-adres: Operators van mobiele telefonie en internet wijzen ook een zogenaamde openbare IP-adres.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik mijn ip adres van telenet?

Beste, Gelieve in mijn Telenet / Mijn modem / in het tabblad advanced modem settings een veld toe te voegen waarin het door Telenet toegekende huidige vaste en/of variabele IP adres altijd wordt getoond. Vervolgens, hoe kom ik achter een ip adres van een apparaat? Volgende, hoe vind ik het ip-adres van een apparaat?

Wie mailt mij?

Email is een manier van communiceren die gebruikmaakt van het internet. Het werkt door het verzenden van berichten tussen servers die zijn aangesloten op het internet. De servers verzenden de berichten door middel van een protocol genaamd Simple Mail Transfer Protocol (SMTP).

Door Pandich Rieker

Vergelijkbare artikelen

Kan geen bijlage downloaden Android? :: Van wie is dit e-mailadres?
Handige links