Huis > W > Wat Kost Kaspersky?

Wat kost Kaspersky?

Met het Kaspersky Internet Security pakket bent u al beschermd voor 1 apparaat vanaf €18 per jaar. Na een jaar kunt u gemakkelijk verlengen en krijgt u tijdig van ons een aantrekkelijk aanbieding.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Je kunt ook vragen wat te doen met kaspersky?

De Duitse inlichtingendienst BSI adviseert Duitse instellingen en bedrijven om de antivirussoftware van het Russische bedrijf Kaspersky op korte termijn te vervangen. Door de oorlog in Oekraïne wordt de kans op cyberaanvallen vanuit Rusland groter geacht.
Dus, wat is de beste virusscanner voor windows?
Vergelijking van de beste antivirussen voor Windows in 2022
AntivirusVanaf prijsGeldterug-garantie
1.🥇 NortonUS$ 19,99 / jaar60 dagen
2.🥈 BitdefenderUS$ 23,99 / jaar30 dagen
3.🥉 TotalAVUS$ 19,00 / jaar30 dagen
4. McAfeeUS$ 49,99 / jaar30 dagen

Wat is de beste gratis antivirus programma?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat verschillende mensen verschillende meningen hebben over wat het "beste" antivirusprogramma is. Enkele populaire gratis antivirusprogramma's zijn echter Avast Free Antivirus, AVG AntiVirus Free en Malwarebytes Anti-Malware Free. Deze programma's hebben allemaal functies die uw computer kunnen beschermen tegen malware, virussen en andere bedreigingen, en ze zijn allemaal gratis beschikbaar. Is Kaspersky gratis? Kaspersky is een Russisch cyberbeveiligings- en antivirussoftwarebedrijf. Kaspersky Anti-Virus en Internet Security zijn twee van hun populairste producten. Vanaf september 2017 zijn Kaspersky Lab-producten niet meer te koop in de Verenigde Staten.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Bovendien, kan ik kaspersky nog vertrouwen?

In combinatie met de acties van Rusland in/om Oekraïne en de reputatie op digitaal gebied, zorgt dit voor een risico. Voor Nederlandse bedrijven en overheden genoeg reden om de software van Kaspersky niet meer te gebruiken. Voor Nederlandse consumenten liggen de gevaren minder voor de hand.
Waar is Kaspersky gevestigd?
Kaspersky heeft momenteel meer dan 2.800 werknemers in dienst en heeft 31 eigen regionale kantoren in 30 landen. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Utrecht, Nederland. De R&D centers van het bedrijf zijn over de hele wereld te vinden, waaronder Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, China, Japan en Rusland.

Is Kaspersky veilig Oekraine?

'VS waarschuwde dag na Russische inval voor antivirussoftware Kaspersky' De Amerikaanse regering begon al de dag na de Russische inval in Oekraïne met het waarschuwen van bedrijven voor het gebruik van de antivirussoftware van het Russische Kaspersky.
Hoe installeer ik Kaspersky? Kaspersky kan in een paar eenvoudige stappen op uw computer worden geïnstalleerd. Eerst moet u het installatiebestand van Kaspersky downloaden van het internet. Zodra het bestand is gedownload, dubbelklikt u erop om het installatieproces te beginnen. Vervolgens moet u de instructies op het scherm volgen om de installatie te voltooien. Zodra de installatie is voltooid, kunt u Kaspersky starten en beginnen met het gebruik ervan om uw computer te beschermen.

Wat is de beste virusscanner 2021?

De beste virusscanner voor 2021 is een kwestie van mening en hangt af van uw behoeften. Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan een gratis optie zoals Avast, terwijl anderen de voorkeur geven aan een betaalde optie zoals Norton. Het hangt echt af van je eigen persoonlijke voorkeuren en behoeften.

Door Ames Gyanwati

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent Keynote? :: Welke Java moet ik downloaden?
Handige links