Huis > W > Welke Java Moet Ik Downloaden?

Welke Java moet ik downloaden?

Gebruikers moeten 64-bits Java-software downloaden als ze een 64-bits browser gebruiken. Vanaf een 64-bits browser downloadt u 64-bits Java van de pagina voor handmatig downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Heb je Java nodig op je computer?

Java is een programmeertaal die sommige bedrijven gebruiken voor het laten werken van (internet)toepassingen. Zo gebruiken websites soms Java om spelletjes weer te geven. SeniorWeb beveelt het gebruik van Java niet aan, omdat het programma de laatste jaren veel beveiligingsproblemen heeft gehad.
Trouwens, hoe kan je java downloaden?
Downloaden en installeren
  1. Ga naar de pagina Manual download (Handmatig downloaden).
  2. Klik op Windows Online.
  3. Het dialoogvenster Bestand downloaden wordt weergegeven. U wordt gevraagd het gedownloade bestand uit te voeren of op te slaan. Klik op Run (Uitvoeren) om het installatieprogramma uit te voeren.

Wat is de nieuwste versie van Java?

Op het moment van schrijven van dit antwoord is de nieuwste versie van Java versie 11. Versie 11 werd uitgebracht op 25 september 2018. Vervolgens, welke browser ondersteunt java? De laatste versies van de browsers Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari en Microsoft Edge ondersteunen allemaal Java.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Hoe weet ik of ik 64 of 32 bit heb?

Klik op Start, typ systeem in het zoekvak en klik in de lijst Programma's op Systeeminformatie. Wanneer Systeemoverzicht is geselecteerd in het navigatiedeelvenster, wordt het besturingssysteem als volgt weergegeven: Voor een 64-bits besturingssysteem: Op x64 gebaseerde pc wordt weergegeven als Systeemtype onder Item.
Wat kan je allemaal doen met Java?
Programmeurs gebruiken Java anno 2019 met name voor het ontwikkelen van webapplicaties. Daarnaast gebruiken zij de programmeertaal voor mobiele apps en videogames. Binnen websites zijn zogenaamde Java-applets populair. Dit zijn kleine programma's die geschreven zijn binnen Java.

Heb ik Java nodig op mijn Mac?

Vereisten van besturingssysteem: voor Java 7 en hoger hebt u een Mac met Intel processor en Mac OS X versie 10.7.3 (Lion) of hoger nodig. Op een Mac wordt Java geïnstalleerd voor het hele systeem en voor alle gebruikers.
Mensen vragen ook: wat doet een java consultant? Een Java consultant is verantwoordelijk voor het geven van deskundig advies en technische ondersteuning aan klanten die de programmeertaal Java gebruiken. Zij zijn vaak verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het beheer van op Java gebaseerde toepassingen, alsmede voor de opleiding en ondersteuning van andere ontwikkelaars. Daarnaast kunnen Java-consultants ook betrokken zijn bij het ontwerp en de implementatie van op Java gebaseerde systemen.

Dus, kan java niet downloaden?

Als u problemen hebt met het downloaden van Java, zijn er een paar dingen die u kunt proberen. Controleer eerst of u de laatste versie van uw webbrowser gebruikt. Als u een oudere browser gebruikt, probeer dan te upgraden naar de nieuwste versie. Ten tweede, probeer de cache en cookies van uw browser te wissen. Soms kunnen oude cache en cookies problemen veroorzaken bij het downloaden van Java. Als u ten slotte nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen Java van een andere website te downloaden.

Door Catharine Rotty

Vergelijkbare artikelen

Wat kost Kaspersky? :: Hoe weet je of een videokaart goed is?
Handige links