Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Windows 10 En Windows 10 Pro?

Wat is het verschil tussen Windows 10 en Windows 10 Pro?

In het kort

Het grote verschil tussen Windows 10 Home en Windows 10 Pro is de beveiliging van het besturingssysteem. Windows 10 Pro is namelijk veiliger wat betreft het beschermen van jouw pc en het beveiligen van gegevens.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Is Windows 10 Home hetzelfde als Windows 10?

Windows 10 Home

Dit is de standaard Windows 10, die voor de meeste gebruikers geschikt is. Windows 10 Home is de versie die je op laptops en computers geleverd krijgt.
Men kan zich ook afvragen: hoe maak je je pc sneller voor games?
Hier worden de beste trucs besproken om de framerate van uw Windows 10 game-pc op te voeren:
  1. Schakel de gamemodus in in Windows 10.
  2. Stel een lagere resolutie in.
  3. Wijzig de video-instellingen van de game.
  4. Werk de stuurprogramma's voor de grafische kaart bij.
  5. Verwijder ongebruikte programma's en bloatware.

Is Windows 11 goed voor gamen?

Windows 11 is nog niet beschikbaar, dus het is moeilijk om definitief te zeggen of het goed zal zijn voor gaming. Op basis van de functies die tot nu toe zijn aangekondigd, lijkt het echter waarschijnlijk dat Windows 11 een verbetering zal zijn ten opzichte van eerdere versies van Windows als het gaat om gaming. In het bijzonder zal de nieuwe versie van Windows ray tracing en Variable Rate Shading ondersteunen, wat beide functies zijn die de game-ervaring kunnen verbeteren. Daarnaast zal de nieuwe versie van Windows ook DirectStorage ondersteunen, wat de laadtijden van games moet verbeteren. Wat dit betreft, kan je gamen op windows 11? Nee, je kunt niet gamen op Windows 11. Windows 11 is geen spel.

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Je kunt ook vragen wat is de beste versie van windows 10?

De bekendste versie van Windows is ongetwijfeld Windows 10 Home. Dit besturingssysteem is geïnstalleerd op de meeste laptops en is geschikt voor thuisgebruik. Je vindt in deze versie het bekende startmenu en je installeert er zo'n beetje alle software op die je maar wil.
Is Windows 10 Pro gratis?
Maar hiervoor dient u wel een nieuwe digitale licentie voor Windows 10 aan te kopen. Echter kan dit ook gratis, tenminste als u nog een licentie van Windows 7 Professional, Ultimate of Windows 8.1 Pro heeft liggen. Stel, u heeft een nieuwe laptop of desktop PC waarop Windows 10 Home is voorgeïnstalleerd.

Waarom prijsverschil Windows 10?

De prijs is afhankelijk van het aantal dat wordt aangekocht. Vaak is het het overschot van deze licenties die spotgoedkoop als Home of Pro worden aangeboden. Als je zo'n licentie koopt en het systeem wordt na de installatie geactiveerd, prima, dan heb je voor een koopje Windows 10.
Dienovereenkomstig, welke varianten van windows 10 zijn er te verkrijgen? Er zijn vier hoofdvarianten van Windows 10 beschikbaar: Home, Pro, Enterprise en Education. Elke variant heeft verschillende functies en richt zich op verschillende soorten gebruikers. Home is de basisvariant en is ontworpen voor algemene gebruikers. Pro is ontworpen voor kleine bedrijven en bevat extra functies zoals encryptie en remote desktop access. Enterprise is bedoeld voor grote bedrijven en bevat functies als Active Directory en BitLocker. Education is bedoeld voor scholen en bevat functies als Classroom en Assignments.

Wat is Microsoft Windows Home?

Microsoft Windows Home is een lijn van besturingssystemen geproduceerd door Microsoft voor gebruik in thuis- en kleine kantooromgevingen. De eerste versie van Windows Home was gebaseerd op het Windows NT-platform en werd uitgebracht in oktober 1996. Latere versies waren gebaseerd op het Windows 9x platform en werden uitgebracht in oktober 1998, oktober 2000 en oktober 2002. De meest recente versie, Windows Home Server, werd uitgebracht in oktober 2007.

Door Rossuck

Vergelijkbare artikelen

Is Windows 10 van Microsoft? :: Wat is het verschil tussen Windows 11 Home en Pro?
Handige links