Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Software-Update Doen?

Waarom kan ik geen Software-update doen?

In veel gevallen is er voor een update van het Android-besturingssysteem nieuwere hardware nodig dan er in de gemiddelde telefoon zit. Dat betekent dat de update niet wordt ondersteund op het oudere apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan iOS 15 op iPhone 6s?

iOS 15 welke iPhones

Er is goed nieuws: álle iPhones die geschikt zijn voor iOS 14, kunnen worden geüpdatet naar iOS 15! Dat betekent dat je een iPhone 6s (2015) of nieuwer nodig hebt. Ja, ook de eerste iPhone SE kun je dus nog updaten!
7 dagen geleden
Welke iOS versie?
Op een iPhone, iPad of iPod touch

Als u wilt weten welke softwareversie op uw apparaat is geïnstalleerd, gaat u naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > 'Info'.

Mensen vragen ook: kan ik mijn iphone 5 nog updaten?

Ja, u kunt uw iPhone 5 bijwerken naar de nieuwste iOS-software. Open daarvoor de app Instellingen en tik op Algemeen > Software-update. Wat is de huidige iOS versie? De huidige iOS-versie is iOS 11.4.1.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dienovereenkomstig, hoe lang gaat de iphone 7 nog mee?

Dan is de iPhone 7 een uitstekende keuze. Het toestel wordt in september 2022 voor de laatste keer geüpdatet, dus je kunt hem tot september 2023 volledig veilig gebruiken.
Welke iPhone gaat het langst mee?
iPhone met de beste batterij
Type iPhoneAantal uur video kijkenBatterijcapaciteit
iPhone 7 Plus14 uur2900 mAh
iPhone 8 Plus14 uur2675 mAh
iPhone XS14 uur2658 mAh
iPhone 6s Plus13,5 uur2750 mAh

Dus, hoe lang wordt de iphone 12 nog ondersteund?

Hoe lang krijgt de iPhone 12 iOS-updates? De iPhone 12 is op het moment van schrijven nog maar 12 maanden oud. Dit betekent dat als je een van de iPhone 12-modellen van Apple in 2021 of 2022 koopt, je de komende jaren iOS-updates ontvangt – mogelijk zes of zeven jaar, en je uiterlijk 2027 of 2028 ingaat.
Mensen vragen ook: kan iphone 6 plus ios 13? Ja, de iPhone 6 Plus kan iOS 13 draaien.

En nog een vraag, kan ios 14 op iphone 5s?

IOS 14 kan werken op de iPhone 5s, maar er zijn wat prestatieproblemen omdat de iPhone 5s niet zo krachtig is als de nieuwere iPhones.

Door Goerke Schulthess

Vergelijkbare artikelen

Welke iPhone geschikt voor iOS 13? :: Kan je iPhone 6 nog updaten?
Handige links