Huis > I > Is Een Bcc Zichtbaar?

Is een BCC zichtbaar?

Als u in een e-mailbericht de naam van een geadresseerde in het vak BCC (blind carbon copy) typt, wordt een kopie van het bericht naar de opgegeven geadresseerde verzonden. BCC-geadresseerden zijn niet zichtbaar voor andere geadresseerden van het bericht.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe app zichtbaar maken?

Om apps weer zichtbaar te maken, ga je naar je Verborgen ruimte en kies je weergave. Als je wilt dat de app weer zichtbaar wordt in de app-lade, moet je met je vinger op de app tikken en deze vasthouden.

En nog een vraag, wat is het verschil tussen cc en bcc?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'. Kun je iedereen in BCC zetten? Zet bij 'CC' de e-mailadressen van personen die de e-mail wel ontvangen, maar aan wie de mail niet persoonlijk is gericht. Ook hier zijn de e-mailadressen voor alle ontvangers zichtbaar. Vul bij 'BCC' de e-mailadressen in die niet zichtbaar mogen zijn voor de andere ontvangers van de mail.

Mensen vragen ook: waarom bcc gebruiken?

De belangrijkste reden om bcc te gebruiken is om informatie over afzender en ontvanger privé te houden. Wanneer u een e-mail naar iemand stuurt, zijn de e-mailadressen van iedereen die de e-mail ontvangt zichtbaar voor iedereen die de e-mail ontvangt. Dit kan een probleem zijn als u sommige ontvangers privé wilt houden. Stel bijvoorbeeld dat u een e-mail stuurt naar uw baas en uw collega's, maar u wilt niet dat uw baas weet dat u de e-mail ook naar uw collega's stuurt. In dat geval kunt u uw medewerkers toevoegen aan de bcc-lijst, en zij zullen de e-mail ontvangen, maar hun e-mailadressen zullen niet zichtbaar zijn voor uw baas. Van wie is BCC? BCC is een cryptocurrency die is gecreëerd door BitConnect. BitConnect was een bedrijf dat een cryptocurrency exchange en lending platform exploiteerde. Het bedrijf is nu ter ziele en de BitConnect Coin (BCC) wordt niet meer op beurzen verhandeld.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je extensies zichtbaar?

Het opties icoon staat aan de rechterkant van het lint. Het tabblad Beeld vindt u in het dialoogvenster Mapopties. U kunt verborgen bestanden, mappen en stations weergeven. Klik op OK als u het vinkje bij Extensies verbergen voor bekende bestandstypen wilt weghalen.

Vervolgens, is bcc anoniem?

BCC: andere ontvangers verbergen

Met 'BCC' stuurt u een blinde kopie. Ontvangers zien dat u de afzender bent, maar ze zien niet dat de e-mail ook naar anderen verstuurd is of naar wie. Handig als de ontvangers elkaar niet kennen. Willen ontvangers de mail beantwoorden, dan krijgt alleen de verzender dat bericht.
Dus, waar vind ik bcc in outlook? Hoe kan je BCC gebruiken in Microsoft Outlook?

  1. Druk op nieuwe e-mail.
  2. Selecteer opties.
  3. Selecteer BCC.

Mensen vragen ook: hoe werkt bcc in gmail?

Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt. Mensen vragen ook: is het cc of cc? Mensen vragen ook: is het cc of cc?
Volgens de wet is het correct om "cc" te schrijven in plaats van "cc". Dit komt omdat "cc" een afkorting is voor "cubic centimeters" of "kubieke centimeters". "Cc" is een afkorting voor "cuijk centimeters" of "kubieke centimeters".

Dus, waar is cc voor?

Cc is een afkorting voor carbon copy. Het is een manier om aan te geven dat er nog een andere persoon is die een kopie van het bericht ontvangt.

Door Vladi

Vergelijkbare artikelen

Waar staat CC me voor? :: Hoeveel mensen in BCC mail?
Handige links