Huis > H > Hoe Maak Je Een Nieuw Account Aan Op Snap?

Hoe maak je een nieuw account aan op snap?

Snapchat-account aanmaken

Open de zojuist geïnstalleerde app en klik op Aanmelden: Je zult vervolgens gevraagd worden om je e-mailadres, een wachtwoord en je geboortedatum in te vullen: Let op: Om een Snapchat-account te kunnen creëren, dien je ten minste dertien jaar oud te zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Trouwens, kan ik 2 accounts op je mobiel hebben?

Als u meer dan één Google-account heeft, kunt u op meerdere accounts tegelijk inloggen. Zo kunt u tussen accounts schakelen zonder uit te loggen en weer in te loggen. Uw accounts hebben afzonderlijke instellingen, maar in sommige gevallen kunnen de instellingen van uw standaardaccount van toepassing zijn.
Waarom kan ik niet meer downloaden in de App Store?
Wil het downloaden van apps überhaupt niet lukken, herstart dan je toestel in recoverymodus door het uit te schakelen en weer aan te zetten (druk bij Samsung-toestellen hiervoor gelijktijdig de powerknop, homeknop en volumeknop omlaag in).

Daarvan, hoe kan ik mijn oude ipad updaten?

Er zijn een paar manieren om je oude iPad bij te werken. Als hij op iOS 5 of hoger draait, kun je hem bijwerken via de Instellingen-app. Tik op het tabblad "Algemeen" en vervolgens op "Software-update". Als er een update beschikbaar is, tik je op "Downloaden en installeren". Als je iPad op iOS 4 of lager draait, kun je hem bijwerken via iTunes. Sluit je iPad aan op je computer, open iTunes en klik op de knop "Controleren op updates". Als er een update beschikbaar is, klik je op "Downloaden en installeren". Wat kun je nog doen met een oude iPad? Als uw oude iPad op iOS 5 of hoger draait, kunt u hem nog steeds voor veel dingen gebruiken. U kunt ermee surfen op het web, e-mail controleren, muziek afspelen en video's afspelen. U kunt ook apps uit de App Store gebruiken, waaronder veel van de beschikbare productiviteitsapps. Een ding om in gedachten te houden, echter, is dat oudere apparaten mogelijk niet in staat zijn om de nieuwste versies van apps te draaien, dus je moet misschien vasthouden aan oudere versies van apps of alternatieven vinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe moet je Snapchat updaten Nederlands?

Download de Snapchat-update

Snapchat is gratis in de Play Store te vinden via onderstaande link. De app werkt op elke smartphone met Android 4.4 of nieuwer. De update is in de voorbije weken al geleidelijk uitgerold naar veel gebruikers. In de Play Store check je of je over de nieuwste versie beschikt.
Welke kaart gebruikt Snapchat?
- Snap Map laat je je vrienden zien op een kaart. Het is een functie voor het delen van locaties; toont ook uw locatie Iedereen wordt op de kaart weergegeven als een Actionmoji.

En nog een vraag, hoe kan je zien of een snap alleen voor jou is?

Bovendien weet de app met wie je communiceert, wanneer je dit doet, hoe vaak en wat je met de berichten doet. Met dit laatste bedoelen we bijvoorbeeld of je deze opent of er een screenshot van maakt. Snapchat kan niet zien wat je privé precies stuurt naar je vrienden, maar krijgt wel de metadata van deze Snaps te zien.
Dienovereenkomstig, wat is de nieuwste versie van snapchat? De laatste versie van Snapchat is 10.31.0.

Bovendien, wat is de nieuwe update van snapchat?

De nieuwste update van Snapchat bevat een aantal nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om Stories te maken en te delen, een nieuwe manier om met vrienden te chatten en een nieuwe manier om vrienden te vinden en toe te voegen.

Door Daren Stubenrauch

Vergelijkbare artikelen

Kan je een router hacken? :: Welke apps mag ik niet verwijderen?
Handige links