Huis > W > Welke Apps Mag Ik Niet Verwijderen?

Welke apps mag ik niet verwijderen?

Je kunt bepaalde systeem-apps die vooraf zijn geïnstalleerd op je Android-telefoon, niet verwijderen. Op sommige telefoons kun je deze apps wel uitschakelen, zodat je ze niet ziet in de lijst met apps op je telefoon. Als je wilt weten hoe je apps kunt uitschakelen, neem je contact op met de fabrikant van het apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Men kan zich ook afvragen: welke app is gevaarlijk?

In totaal zijn de negen apps ruim 470.000 keer gedownload.
...
Het gaat om de volgende apps:
  • Shoot Clean.
  • Shoot Clean Lite.
  • Super Clean.
  • Speed Clean.
  • Rocket Cleaner.
  • Rocket Cleaner Lite.
  • Quick Games.
  • H5 Gamebox.
Kan ik standaard apps van mijn telefoon verwijderen?
Apps verwijderen via het instellingenmenu
  1. Open het instellingenmenu van je telefoon.
  2. Ga naar 'Apps'.
  3. Zoek de voorgeïnstalleerde Android-app op die je wilt verwijderen.
  4. Druk op de app.
  5. Druk op 'Verwijderen'.

Welke app blokkeert toegang tot Google Play?

Er zijn een paar apps die de toegang tot Google Play kunnen blokkeren. Enkele voorbeelden zijn:
-Tasker
-App Ops
-AppLock
Tasker kan worden gebruikt om de toegang tot Google Play te blokkeren door een taak te maken die de Google Play Store-app zal uitschakelen. App Ops is een app waarmee u kunt bepalen welke apps toegang hebben tot bepaalde machtigingen. U kunt App Ops gebruiken om de toegang tot Google Play te blokkeren door de Play Store-app de toegang tot het internet te ontzeggen. AppLock is een app waarmee u individuele apps kunt vergrendelen met een wachtwoord. U kunt AppLock gebruiken om de Google Play Store-app te vergrendelen, zodat deze niet kan worden geopend zonder het wachtwoord. En nog een vraag, waarom doen mijn apps het niet meer? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom uw apps niet meer werken:
1. De app is mogelijk niet compatibel met uw apparaat. Als de app niet langer wordt ondersteund door de ontwikkelaar, werkt hij mogelijk niet op uw apparaat.
2. De app is mogelijk verouderd. Als de app al een tijdje niet is bijgewerkt, werkt hij mogelijk niet meer met het besturingssysteem van uw apparaat of heeft hij mogelijk niet de functies die u zoekt.
3. Er kan een probleem zijn met je apparaat. Als uw apparaat geroot of gejailbreakt is, werken bepaalde apps mogelijk niet. Bovendien werken sommige apps mogelijk niet als u een emulator of simulator gebruikt.
4. De app heeft mogelijk last van een bug. Als de app vastloopt of bevriest, kan dat het gevolg zijn van een bug die de ontwikkelaar moet repareren.

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Dit in overweging nemend, waarom moet ik betalen voor google play?

Verduidelijking van het Betalingsbeleid. In 2020 hebben we de tekst van ons Betalingsbeleid aangescherpt om duidelijk te maken dat alle ontwikkelaars die digitale artikelen en services in hun apps verkopen, het factureringssysteem van Google Play moeten gebruiken.
Hoe krijg ik mijn apps weer terug?
Verwijderde apps terugvinden op een Android mobiel of tablet
  1. Open de. Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen.
  2. Tik op Mijn apps en games.
  3. Tik op Alle.
  4. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
  5. Tik op de app, en druk op Installeren om de app opnieuw te installeren.

Hoe weet je of je moet betalen voor een app?

Met Android: tik op de app die je wilt downloaden en tik op Over deze app. Scroll helemaal naar beneden naar App-info voor details over de aankopen in de app.
Waarom kan ik niet inloggen op Play Store? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u zich niet kunt aanmelden bij de Play Store:
U hebt mogelijk geen Google-account gekoppeld aan uw apparaat. Om in te loggen bij de Play Store moet u een Google-account hebben. U kunt een Google-account aanmaken op https://accounts.google.com/SignUp.
Mogelijk hebt u een verouderde versie van de Play Store-app. U kunt in de Play Store-app zelf controleren of er updates voor de app zijn. Open de app, tik op het hamburgermenu in de linkerbovenhoek en tik op "Mijn apps en games". Vanaf daar ziet u een lijst met apps die moeten worden bijgewerkt. Tik op "Bijwerken" naast de Play Store-app.
Er is mogelijk een probleem met uw Google-account. Probeer in te loggen op uw account via een webbrowser om te zien of er problemen zijn. Als er problemen zijn, moet u deze oplossen voordat u zich kunt aanmelden bij de Play Store.
Er is mogelijk een probleem met uw apparaat. Probeer uw toestel opnieuw op te starten en kijk of dat het probleem verhelpt.
-Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u voor hulp contact opnemen met Google via https://support.google.com/googleplay/?p=contact.

Waarom moeten apps zo vaak updaten?

De belangrijkste reden waarom apps zo vaak moeten worden bijgewerkt is om de beveiliging te verbeteren. Er worden voortdurend nieuwe beveiligingsproblemen ontdekt en ontwikkelaars moeten deze zo snel mogelijk verhelpen. Daarnaast worden regelmatig nieuwe functies en bugfixes uitgebracht, en gebruikers moeten up-to-date blijven om van de best mogelijke ervaring te genieten.

Door Chicky

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een nieuw account aan op snap? :: Kun je Play Store opnieuw installeren?
Handige links