Huis > W > Wat Is Het Verschil Tussen Cc En Bcc?

Wat is het verschil tussen cc en BCC?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen TIFF en PSD?

Opslaan met de compressie optie heeft een kwaliteitsverlies maar dit is niet met het blote oog waarneembaar. Sla op als PSD als u aan een project werkt.

Kun je iedereen in BCC zetten?

Zet bij 'CC' de e-mailadressen van personen die de e-mail wel ontvangen, maar aan wie de mail niet persoonlijk is gericht. Ook hier zijn de e-mailadressen voor alle ontvangers zichtbaar. Vul bij 'BCC' de e-mailadressen in die niet zichtbaar mogen zijn voor de andere ontvangers van de mail. Is een BCC te achterhalen? In de verzonden items map, open het desbetreffende e-mail en vervolgens klik op het pijltje die je achter de ontvanger ziet. Hierna zou je de BCC adressen moeten kunnen zien.

Mensen vragen ook: waar staat cc en bcc voor?

De termen "CC" en "BCC" verwijzen respectievelijk naar carbon copy en blind carbon copy. Ze worden vaak gebruikt in e-mail om aan te geven wie een kopie van het bericht moet ontvangen.
CC staat voor Carbon Copy. Telkens wanneer u iemand CC op een e-mail stuurt, ontvangt hij een kopie van de e-mail. Zij kunnen zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd.
BCC staat voor Blind Carbon Copy. Dit wordt gebruikt wanneer u wilt dat iemand een kopie van de e-mail ontvangt, maar u niet wilt dat de andere ontvangers zien dat ze BCCed zijn. Hoe mail versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn? Er zijn een paar manieren om mail te versturen zonder dat adressen zichtbaar zijn. Eén manier is om bcc (blind carbon copy) te gebruiken. Dit stuurt de e-mail naar de adressen die je in het bcc-veld zet, maar de adressen zijn niet zichtbaar voor de andere ontvangers. Een andere manier is het gebruik van een mailinglijst. Dit stuurt de e-mail naar de adressen op de mailinglijst, maar de adressen zijn niet zichtbaar voor de andere ontvangers.

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen JPG en TIFF?

Je kunt kleine bestanden maken met JPG. De niet-destructieve compressiemethode wordt gebruikt om TIFF te comprimeren. TIFF zal een andere manier van informatie ordenen toepassen om de afbeelding kleiner te maken. Uw afbeelding behoudt dezelfde kwaliteit.

Vervolgens, hoe kun je zien of iemand in de bcc staat?

Geadresseerden in het vak BCC weergeven

Als u de geadresseerde van een bericht bent, kunt u niet zien of de afzender BCC geadresseerden heeft toegevoegd. Alleen de afzender van een bericht kan de namen van BCC geadresseerden zien door een bericht in de map Verzonden items te openen.
Vervolgens, van wie is bcc? BCC is onderdeel van de Mirage Retail Group.

Dit in overweging nemend, wat betekent cc op snap?

C. Afkorting van 'Carbon Copy', het gaat om een kopie. Een e-mailbericht kan aan iemand worden verzonden in CC. Hoe werkt BCC in Gmail? BCC werkt in Gmail door het toevoegen van een extra kopie van het bericht aan de ontvangerslijst. De persoon die u in BCC hebt opgenomen, krijgt dus een kopie van het bericht, maar de andere ontvangers weten niet dat deze persoon ook een kopie heeft gekregen.

Hoeveel mensen in BCC Outlook?

BCC Outlook bevat geen limitatie voor het aantal ontvangers.

Door Heffron

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een groep aan in mijn mail? :: Hoe werkt BCC in Outlook?
Handige links