Huis > H > Hoe Maak Ik Een Groep Aan In Mijn Mail?

Hoe maak ik een groep aan in mijn mail?

Een groep contactpersonen of distributielijst maken in Outlook...

  1. Klik op de navigatiebalk op Personen.
  2. Selecteer onder Mijncontactpersonen de map waarin u de groep contactpersonen wilt opslaan.
  3. Selecteer nieuwe groep contactpersonen op het lint.
  4. Geef de groep contactpersonen een naam.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: waar vind ik bcc in outlook?

Hoe kan je BCC gebruiken in Microsoft Outlook?

  1. Druk op nieuwe e-mail.
  2. Selecteer opties.
  3. Selecteer BCC.
Bovendien, hoe mail versturen vanuit andere mailbox outlook? Instructies voor de klassieke versie van de webversie van Outlook
  1. Selecteer boven aan de pagina. > opties > mail.
  2. Klik in het deelvenster Opties onder E-mail > Accounts, selecteer Verbonden accounts.
  3. Selecteer Standaardantwoord adres wijzigen.
  4. Kies een adres in de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens Opslaan.

Wat betekent cc inhoud?

De cc in cc-gehalte staat voor kubieke centimeter, een meeteenheid voor volume. In de context van motoren verwijst de cc-inhoud naar het totale volume lucht en brandstof dat een motor kan verplaatsen in één volledige cyclus van zijn viertaktbedrijfscyclus. Deze waarde wordt gewoonlijk gebruikt om de grootte van de motor te beschrijven, en is een goede indicator voor het vermogen dat een motor kan produceren. Dienovereenkomstig, wat is cc op maatbeker? Een cc is een kubieke centimeter en is een meeteenheid. Er zitten 10 cc in een deciliter, 100 cc in een centiliter, en 1.000 cc in een liter.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Je kunt ook vragen hoe zet je een mail in cc?

Het beste antwoord. Afhankelijk van je email client, kan je het gelijk onderaan of ernaast aangeven. Bij gmail bijvoorbeeld staat er gelijk een CC of BCC knop aan de meest rechterkant. Als je outlook hebt kan je dit gelijk aangeven onder de ontvangende partij. Hoe Mailbom versturen? Het idee van een e-mailbom is natuurlijk vrij simpel, namelijk het sturen van grote hoeveelheden e-mail naar een adres om de betreffende mailbox te laten overstromen of de mailserver een denial-of-service bezorgen. Meestal bestaat een aanval uit veel van dezelfde e-mails met als ontvanger hetzelfde e-mailadres.

Hoe maak je een Undisclosed recipient?

U hebt als verzender de mogelijkheid om de namen van geadresseerden te verbergen door deze in het veld 'BCC' te plaatsen. In plaats van elkaars namen zien de ontvangers dan de aanduiding 'undisclosed recipients'. Hoe maak je een groep contactpersonen in Outlook? Om een groep contactpersonen aan te maken in Outlook, ga je als volgt te werk:
1. Open het programma en ga naar 'Contactpersonen'.
2. Klik op 'Nieuw' en selecteer 'Contactpersonengroep'.
3. Geef de groep een naam en klik op 'OK'.
4. Voeg de contactpersonen toe die je in de groep wilt hebben.
5. Klik op 'Opslaan en sluiten'.

Wat is blinde kopie in Mail Iphone?

Blind copy in Mail Iphone is een optie waarmee u een e-mail naar meerdere ontvangers kunt sturen zonder dat de ontvangers elkaars e-mailadressen zien. Om een bericht als een blinde kopie te verzenden, tikt u op het BCC-veld in het bericht.

Door Inesita Barad

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent in CC zetten? :: Wat is het verschil tussen cc en BCC?
Handige links