Huis > W > Wat Is Een Imessage?

Wat is een iMessage?

iMessage, de basis uitgelegd

Wanneer je via iMessage op je iPhone een bericht verstuurt naar iemand met een Android-smartphone, verstuur je automatisch een SMS. Dit is te herkennen aan de groene kleur van je bericht. Berichten in een blauwe kleur worden verstuurd over een internetverbinding en zijn versleuteld.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je zien of iemand je iMessage heeft gelezen?

De persoon kan iMessages ontvangen als zijn uitgaande berichten blauw zijn. Als de uitgaande berichten groen zijn, gebruikt de persoon een telefoon of tablet zonder iMessages. Je kunt niet zien of deze persoon je berichten heeft gelezen.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik imessage uit op mac?

iMessage uitschakelen op Mac
  1. Open de Berichten-app op je Mac;
  2. Klik op 'Voorkeuren' in het menu;
  3. Ga naar het 'iMessage'-tabblad en selecteer 'Log uit'.
Vervolgens, waarom imessage ipv sms?
Het is mogelijk om gratis tekstberichten, foto's en video's naar elkaar te sturen. De app Berichten gebruikt hiervoor het zogenoemde iMessage. Maar alleen wanneer de ontvanger ook een Apple-product heeft en de verzender verbonden is met internet. U verstuurt een bericht via sms wanneer dit niet het geval is.

Je kunt ook vragen hoe stuur ik een bericht via imessage?

Om een bericht met iMessage te kunnen versturen, moet u een iPhone hebben waarop iMessage is ingeschakeld. Ga hiervoor naar Instellingen > Berichten en schakel iMessage in. Zodra iMessage is ingeschakeld, kunt u de Berichten-app openen en een nieuw bericht samenstellen. Om een iMessage te versturen, voert u de naam of het telefoonnummer van de contactpersoon in het veld "Aan" in en tikt u op Verzenden. Is iMessage gratis naar het buitenland? Ja, iMessage is gratis naar het buitenland. Alleen als u een iMessage verstuurt naar een niet-Apple toestel, zoals een Android telefoon, moet u betalen.

Hoe veilig is iMessage?

Apple iMessage

iMessage versleutelt alleen berichten tussen iPhone-gebruikers. Op andere apparaten functioneert het als een gewone niet-versleutelde berichten-app. FaceTime – de partner-app van iMessage – versleutelt spraak- en videogesprekken.
Hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op iMessage?
Controleren of je telefoonnummer geblokkeerd is

Een andere test is om een iMessage bericht naar de contactpersoon te sturen. Dit zijn de berichten met een blauwe tekstballon. Als deze niet wordt afgeleverd of gelezen wil dit zeggen dat de persoon je geblokkeerd heeft.

Wat dit betreft, hoe zet je i message uit?

Als je sms-berichten op je nieuwe Android-telefoon wilt krijgen, schakel je over van iMessage van Apple naar Berichten van Android.
...
iMessage uitschakelen
  1. Ga op je iPhone naar Instellingen.
  2. Tik op Berichten.
  3. Stel iMessage in op Uit.
Kun je iMessage berichten verwijderen bij ontvanger? Ja, u kunt iMessage-berichten met de ontvanger verwijderen. Open hiervoor het bericht in de Berichten-app en tik op het prullenbakpictogram in de rechterbovenhoek.

Hoe log je uit op berichten?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de methode om berichten af te melden varieert naargelang het platform of de software die wordt gebruikt. Enkele tips voor het afmelden bij berichten zijn:
-Het gebruik van de "uitlog" knop of link: Deze bevindt zich meestal in de rechterbovenhoek van het scherm, en door erop te klikken wordt de gebruiker onmiddellijk uitgelogd.
De cookies van de browser wissen: Dit verwijdert alle sporen van de inloggegevens van de gebruiker uit de browser, en vereist dat de gebruiker bij een volgend bezoek aan de site zijn inloggegevens opnieuw invoert.
De browser verlaten: Hiermee worden ook alle sporen van de inloggegevens van de gebruiker uit de browser verwijderd.
De app verwijderen: Voor platforms die een speciale app hebben (zoals Facebook), verwijdert u de app van het apparaat om volledig uit te loggen.

Door Newby Bezio

Waarom kan ik niet via iMessage sturen? :: Kan ik iPad 4 nog updaten?
Handige links