Huis > H > Hoe Zet Je Flash Uit?

Hoe zet je Flash uit?

Google Chrome: Flash uitschakelen in de browser
  1. Start Google Chrome.
  2. Een nieuw tabblad opent met aeen overzicht van alle plug-ins.
  3. Zoek nu naar de Adobe Flash Player-plugin en klik op Uitschakelen.
  4. De plug-in wordt grijs. Om deze opnieuw in te schakelen, kom je terug naar bovenstaande URL en klik je op Inschakelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke browsers ondersteunen Flash nog?

De nieuwe Microsoft Edge zal na 2020 geen flash meer ondersteunen. Andere browsers zijn van plan om Adobe flash in dezelfde periode te verwijderen.

Hoe weet ik of Flash Player op mijn computer geïnstalleerd is?

Windows
  1. Klik op Start > Instellingen > Apps.
  2. Zoek in de lijst naar Adobe Flash Player en deïnstalleer het.
Daarvan, heb ik adobe shockwave player nodig?
Over de beëindiging van Shockwave Player

Adobe is op gestopt met Shockwave Player. U kunt Shockwave Player voor Windows niet meer downloaden van de Adobe-website.

Kan geen spellen spelen?

Er kunnen vele redenen zijn waarom iemand geen spellen kan spelen. De computer van de betrokkene kan niet krachtig genoeg zijn om het spel te spelen, of er kan een probleem zijn met het spel zelf. Bovendien heeft de persoon misschien niet het juiste invoerapparaat om het spel te spelen (bv. een spelcontroller). Daarvan, hoe krijg ik mijn spelletjes terug? Er zijn een paar manieren om je spellen terug te krijgen als je ze per ongeluk hebt verwijderd. Een manier is om naar de pagina van het spel op de Steam website te gaan en op de "Add to Cart" knop te klikken. Hierdoor wordt het spel toegevoegd aan je Steam-account en kun je het opnieuw downloaden. Een andere manier is om naar je Steam-bibliotheek te gaan en met de rechtermuisknop te klikken op het spel dat je opnieuw wilt downloaden. Selecteer in het drop-down menu "Spel installeren". Dit zal het downloadproces voor het spel starten.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik Flash Player updaten?

De eerste methode is in Windows Start openen. Het Configuratiescherm kan worden geopend. In het uitklapmenu staat de weergave met. Klik op de grote pictogrammen. Klik op de speler om deze af te spelen. U kunt op het tabblad updates klikken. Het huidige versienummer moet worden gecontroleerd. Klik op nu controleren of check now.

Kan geen spelletjes openen?

Stap 1: Update Chrome
  • Open de Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  • Tik linksboven op Menu. Mijn apps en games.
  • Zoek naar Chrome. onder 'Updates'.
  • Als Chrome wordt vermeld, tik je op Updaten.
  • Als de update is voltooid, ga je terug naar de site met de video of game. Tik rechtsboven op Meer Opnieuw laden .
Dit in overweging nemend, waarom kan ik candy crush niet meer spelen?
Als je problemen hebt met het opstarten van het spel, sluit dan eerst alle andere programma's om de prestaties van het spel niet te hinderen. Als je het probleem zo niet kunt oplossen, controleer je of je de laatste versie van Adobe Flash Player hebt. Klik hier om de laatste versie te downloaden.

Mensen vragen ook: waar zijn de spelletjes op facebook gebleven?

Tik rechtsboven in Facebook op . Scrol omlaag en tik op Instellingen. Tik op Apps en websites.
Waarom zie ik mijn vrienden niet meer in Candy crush? Er zijn een paar redenen waarom je je vrienden misschien niet meer ziet in Candy Crush. Controleer eerst of je nog steeds vrienden met ze bent op Facebook. Als je dat niet bent, zul je ze niet kunnen zien in het spel. Ten tweede, controleer of je dezelfde versie van het spel hebt. Zo niet, dan kun je ze niet in het spel zien. Controleer ten slotte of je hetzelfde niveau van het spel hebt. Zo niet, dan zul je ze niet in het spel kunnen zien.

Dit in overweging nemend, is adobe flash player gratis?

Nee, Adobe Flash Player is niet gratis. Adobe Flash Player is een commercieel product gemaakt en gedistribueerd door Adobe Systems.

Door Durkee Pauls

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is Realms? :: Kan je nog Flash games spelen?
Handige links