Huis > K > Kun Je Iedereen In Bcc Zetten?

Kun je iedereen in BCC zetten?

Zet bij 'CC' de e-mailadressen van personen die de e-mail wel ontvangen, maar aan wie de mail niet persoonlijk is gericht. Ook hier zijn de e-mailadressen voor alle ontvangers zichtbaar. Vul bij 'BCC' de e-mailadressen in die niet zichtbaar mogen zijn voor de andere ontvangers van de mail.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe videobanden op pc zetten?

U moet uw videorecorder op uw PC aansluiten. U moet uw videorecorder of videocamera aansluiten op uw computer. U moet de software installeren. De software moet worden geopend. Ga je gang en neem de video op. De video moet worden bewerkt. De video kan worden geconverteerd naar een DVD-bestand. U kunt een speciale videorecorder gebruiken.

Wat dit betreft, is bcc anoniem?

BCC: andere ontvangers verbergen

Met 'BCC' stuurt u een blinde kopie. Ontvangers zien dat u de afzender bent, maar ze zien niet dat de e-mail ook naar anderen verstuurd is of naar wie. Handig als de ontvangers elkaar niet kennen. Willen ontvangers de mail beantwoorden, dan krijgt alleen de verzender dat bericht.
Waarom BCC in email? BCC: Blind Carbon Copy

BCC staat voor Blind Carbon Copy, ofwel een blinde kopie. Deze optie gebruik je als je meerdere ontvangers wilt e-mailen die niet zichtbaar zijn voor elkaar. De ontvangers zien dus alleen hun eigen naam en e-mailadres staan, en niet die van anderen.

Hoe kun je zien of iemand in de BCC staat?

Er is geen duidelijke manier om te zien of iemand in het BCC-veld staat zonder de afzender te vragen. Het BCC-veld is bedoeld als een geheime kopie van de e-mail die naar ontvangers gaat die niet in de velden Aan of CC staan. Is het CC of CC? Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de specifieke context waarin het wordt gebruikt. In het algemeen verwijst CC naar koolstofkopie, terwijl CC een afkorting is voor kubieke centimeter. Er zijn echter vele andere mogelijke betekenissen voor CC en CC, dus het is belangrijk om de context te verduidelijken alvorens aan te nemen welke betekenis bedoeld wordt.

Gerelateerde artikelen

Hoe app op startscherm zetten Samsung?

Open alle apps met de toevoegen aan startschermen. Sleep de app om meer te weten te komen over het openen ervan. Afbeeldingen van al uw startschermen worden weergegeven. U moet uw vinger van het scherm halen.

Dit in overweging nemend, hoe stuur je een mail naar meerdere personen?

E-mailen aan een groep mensen

  1. Maak een nieuwe e-mail aan.
  2. Ga naar het tabblad Opties en kies BCC bij Velden weergeven.
  3. Kies bij Aan: je eigen naam (dit is het adres dat de anderen zien).
  4. Kies bij BCC: de adressen waar je de e-mail naartoe wil sturen. Deze e-mailadressen zijn niet zichtbaar voor de andere geadresseerden.
Hoe werkt BCC in Gmail? Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.

Dienovereenkomstig, hoeveel mensen in bcc outlook?

Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld. Wat is de betekenis van CC? CC is een afkorting voor Carbon Copy. Het is een term die gebruikt wordt in e-mailberichten, en het betekent dat je een kopie van het bericht naar iemand anders stuurt.

Hoe mail versturen vanuit andere mailbox Outlook?

In Outlook kun je mails verzenden vanuit andere mailboxen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld berichten wilt verzenden vanuit een andere account, of als je een afzender wilt wijzigen.
Om een mail te verzenden vanuit een andere mailbox moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar het tabblad 'Berichten' en open het menu 'Berichten'.
2. Klik op 'Nieuw bericht'.
3. In het nieuwe venster dat verschijnt, klik je op het drop-down menu 'Aan'.
4. Klik op 'Aan andere mailbox'.
5. Er zal nu een nieuw venster verschijnen waarin je de mailbox kunt selecteren waaruit je wilt verzenden.
6. Selecteer de gewenste mailbox en klik op 'Openen'.
7. Het nieuwe venster zal nu veranderen in een 'Bericht' venster van de geselecteerde mailbox.
8. Vul het bericht in en klik op 'Verzenden'.

Door Tabbatha

Vergelijkbare artikelen

Is een mailadres Een datalek? :: Wat betekent in CC zetten?
Handige links