Huis > W > Wat Betekent In Cc Zetten?

Wat betekent in CC zetten?

Een CC is niets meer dan een kopie van het bericht welke tevens visueel zichtbaar (in tegenstelling tot een BCC) is bij de geadresseerden. Deze optie wordt veelal gebruikt wanneer je bijvoorbeeld een bericht stuur naar persoon A en persoon B een kopie daarvan wenst te ontvangen, veelal ter kennisgeving.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Hoe zet je een mail in CC?

Het beste antwoord. Afhankelijk van je email client, kan je het gelijk onderaan of ernaast aangeven. Bij gmail bijvoorbeeld staat er gelijk een CC of BCC knop aan de meest rechterkant. Als je outlook hebt kan je dit gelijk aangeven onder de ontvangende partij. Trouwens, hoeveel mensen in bcc gmail? Je wil een mailing of nieuwsbrief gaan versturen naar veel ontvangers en je vraagt je af hoeveel adressen je kan opnemen in je mail. Onze servers hanteren in limiet van 300 ontvangers per e-mail. Dat betekent dat je dus maximaal 300 emailadressen kunt opnemen in het TO CC en BCC veld bij elkaar opgeteld.

Bovendien, hoe maak ik een groep aan in mijn mail?

Om een groep aan te maken in uw mail, moet u eerst een contactenlijst maken. Ga hiervoor naar het tabblad Contacten en klik op "Nieuwe contactlijst maken". Zodra u uw contactenlijst hebt gemaakt, kunt u op het tabblad "Groepen" klikken en op "Nieuwe groep maken". Van hieruit kunt u contacten aan uw groep toevoegen en uw groep een naam geven. Daarvan, is bcc te achterhalen? Het antwoord op deze vraag hangt af van de e-mailclient die u gebruikt. Gebruikt u een web-based e-mail client, dan is het antwoord meestal nee- het bcc-veld is niet opvraagbaar. Als u een desktop e-mailprogramma gebruikt, kan het antwoord ja zijn - afhankelijk van het e-mailprogramma kunt u het bcc-veld zien in de header van de e-mail.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dienovereenkomstig, waar vind ik bcc in outlook?

Hoe kan je BCC gebruiken in Microsoft Outlook?

  1. Druk op nieuwe e-mail.
  2. Selecteer opties.
  3. Selecteer BCC.
Mensen vragen ook: hoe mail versturen vanuit andere mailbox outlook? Instructies voor de klassieke versie van de webversie van Outlook
  1. Selecteer boven aan de pagina. > opties > mail.
  2. Klik in het deelvenster Opties onder E-mail > Accounts, selecteer Verbonden accounts.
  3. Selecteer Standaardantwoord adres wijzigen.
  4. Kies een adres in de vervolgkeuzelijst en selecteer vervolgens Opslaan.

Hoeveel mensen kun je tegelijk mailen Outlook?

Hoeveel e-mails mag ik tegelijkertijd versturen? Op het versturen van berichten is een limiet ingesteld om misbruik te voorkomen. Dit noemen we een "rate limit". De rate limit is: - 5 connecties per minuut en/of, - 20 berichten per minuut en/of, - 5 connecties gelijktijdig en/of, - 1000 ontvangers per bericht. Hoeveel mensen kun je tegelijk mailen via Outlook? In Outlook kun je tegelijkertijd naar maximaal 500 personen e-mailen. Als je meer dan 500 personen wilt e-mailen, kun je een verzendlijst maken of een groepsbericht versturen.

Hoe Mailbom versturen?

Een mailbomb is een methode om een ​​e-mailaccount of -server te overweldigen met een oneindige hoeveelheid e-mail. Het kan worden bereikt door een e-mailbericht naar een account te sturen dat is ingesteld om het bericht automatisch te doorsturen naar een ander account, of door een e-mailbericht te sturen dat een ander bericht bevat dat op zijn beurt weer een ander bericht bevat, enzovoort. Dit kan worden gedaan met een e-mailprogramma of via het web.

Door Blessington Sandstedt

Vergelijkbare artikelen

Kun je iedereen in BCC zetten? :: Hoe maak ik een groep aan in mijn mail?
Handige links