Huis > H > Heb Ik Airplay 1 Of 2?

Heb ik AirPlay 1 of 2?

Elk apparaat waarop Apple iOS 11 of hoger kan worden uitgevoerd, is ook compatibel met AirPlay 2. Dit omvat apparaten vanaf de iPhone 5S en hoger, tot de iPad 2017 of nieuwer, elke iPad Air, elke iPad Pro en iPad Mini 2 of nieuwer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je met AirPlay doen?

Het is eenvoudig om muziek of video van je computer naar een draadloze luidspreker of Apple TV te streamen. Als je je vergrote scherm op een monitor wilt laten zien, kun je AirPlay gebruiken. Het apparaat moet verbonden zijn met hetzelfde netwerk als je telefoon.

Dit in overweging nemend, heb ik airplay?

Druk op 'AirPlay of Bluetooth'. Je iPhone, iPad of Mac toont nu welke apparaten beschikbaar zijn om de muziek of video op af te spelen.
Welke tv is compatibel met Apple?
Android TV-streamingdevices en tv's
  • TCL.
  • Philips.
  • HiSense.
  • Panasonic.
  • NVIDIA SHIELD TV.

Waarom werkt AirPlay niet op Samsung tv?

Er zijn een paar redenen waarom AirPlay niet werkt op een Samsung TV. De eerste reden is dat uw Samsung-tv mogelijk niet compatibel is met AirPlay. Om te controleren of uw Samsung-tv compatibel is met AirPlay, gaat u naar de website van Apple en zoekt u naar de lijst met compatibele apparaten. Staat uw Samsung TV niet op de lijst, dan is hij niet compatibel met AirPlay.
De tweede reden waarom AirPlay niet werkt op je Samsung TV is dat je misschien niet de laatste firmware op je TV hebt geïnstalleerd. Om de firmware-versie van uw tv te controleren, gaat u naar de Samsung-website en zoekt u uw tv-model. Zodra u uw tv-model hebt gevonden, zoekt u naar de nieuwste firmwareversie en downloadt u die.
De derde reden waarom AirPlay niet werkt op je Samsung TV is dat je misschien niet de laatste versie van de AirPlay app op je TV hebt geïnstalleerd. Om de versie van de AirPlay-app te controleren, gaat u naar de Samsung-website en zoekt u uw tv-model. Zodra u uw tv-model hebt gevonden, zoekt u naar de nieuwste versie van de AirPlay-app en downloadt u die.
De vierde reden waarom AirPlay mogelijk niet werkt op uw Samsung-tv is dat u mogelijk niet de juiste instellingen op uw tv hebt geconfigureerd. Om de AirPlay-instellingen op uw tv te controleren, gaat u naar de Samsung-website en zoekt u naar uw tv-model. Zodra u uw tv-model hebt gevonden, zoekt u naar de AirPlay-instellingen en controleert u of de AirPlay-instelling is ingeschakeld.
De vijfde reden waarom AirPlay mogelijk niet werkt op uw Samsung-tv is dat u mogelijk geen sterk genoeg Wi-Fi-signaal hebt. Om de sterkte van uw Wi-Fi-signaal te controleren, gaat u naar de Samsung-website en zoekt u uw tv-model. Zodra u uw tv-model hebt gevonden, zoekt u naar de indicator voor de sterkte van het Wi-Fi-signaal en controleert u of het signaal sterk genoeg is. Waar vind ik de AirPlay code? Er is geen specifieke AirPlay-code die u moet vinden om deze functie te gebruiken. Als je je iPhone, iPad of iPod touch hebt bijgewerkt tot de laatste versie van iOS, zou je het AirPlay-pictogram in het Control Center moeten kunnen vinden. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm van je apparaat om het Control Center te openen en zoek het AirPlay-pictogram (het ziet eruit als een driehoek met cirkels in het midden). Tik op het AirPlay-pictogram en selecteer het apparaat waarnaar u wilt AirPlayen.

Gerelateerde artikelen

Waar vind ik AirPlay op mijn iPhone?

Houd uw vinger op de groep regelaars in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op de luidsprekers of tv's waarop u de huidige audio wilt afspelen.

Bovendien, hoe kan ik streamen van mobiel naar tv?

Stap 2. Je scherm casten vanaf je Android-apparaat
  1. Zorg dat je mobiele telefoon of tablet met hetzelfde wifi-netwerk als je Chromecast-apparaat is verbonden.
  2. Open de Google Home-app .
  3. Tik op de tegel van het apparaat waarnaar je je scherm wilt casten en houd deze vast.
  4. Tik op Casten. Scherm casten.
Hoe kun je streamen naar tv?
Wil je een video of foto draadloos naar je televisie streamen, dan zijn de stappen eenvoudig:
  1. Zorg dat je apparaat en televisie hetzelfde wifi-netwerk gebruiken.
  2. Open de app op je apparaat waar je vanuit wilt streamen.
  3. Druk het cast-icoon.
  4. Selecteer je naam van je televisie.
  5. Speel nu media af vanaf je apparaat.

Trouwens, hoe kan ik mijn telefoon koppelen aan mijn tv?

Je Samsung (of andere Android-telefoon) verbinden met je tv

Zorg ervoor dat je telefoon en je tv met hetzelfde wifinetwerk verbonden zijn. Scrol op je telefoon naar beneden, zodat je het snelpaneel in beeld krijgt. Zet Smart View aan. Je krijgt nu alle apparaten zien die beschikbaar zijn.
Waarom kan ik mijn iPhone niet verbinden met tv? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u uw iPhone niet op uw tv kunt aansluiten. Het eerste wat u moet controleren is of uw tv een HDMI-poort heeft. Zo niet, dan kunt u uw iPhone er niet op aansluiten.
Een andere mogelijkheid is dat uw HDMI-kabel niet compatibel is met uw iPhone. Zorg ervoor dat u een HDMI-kabel gebruikt die compatibel is met uw iPhone.
Tot slot is het ook mogelijk dat uw tv de resolutie van het scherm van uw iPhone niet ondersteunt. Als dit het geval is, moet u de resolutie van het scherm van uw iPhone wijzigen voordat u het op uw tv kunt aansluiten.

Waarom kan ik niet streamen naar Samsung tv?

Er zijn een paar redenen waarom u misschien niet kunt streamen naar een Samsung TV. Controleer eerst of uw tv is verbonden met internet. Als dat zo is, is het volgende dat u moet controleren of uw tv compatibel is met de streamingdienst die u gebruikt. Sommige streamingdiensten, zoals Netflix, werken alleen met bepaalde typen tv's. Als je tv niet compatibel is, kun je niet streamen. Zorg er ten slotte voor dat je de nieuwste firmware op je tv hebt geïnstalleerd. Zo niet, dan heb je misschien geen toegang tot de streamingdienst die je wilt gebruiken.

Door Alena Naik

Vergelijkbare artikelen

Kan iemand zomaar je telefoon hacken? :: Hoe krijg ik AirPlay op mijn tv?
Handige links