Huis > H > Hoe Video Bewerken Windows?

Hoe video bewerken Windows?

Klik in Windows Verkenner met de rechtermuisknop op de gewenste video, kies Openen met ; Foto's . De video zal beginnen af te spelen in de Foto's-app. Kies Bewerken en maken in de menubalk om een aantal bewerkingsmogelijkheden te zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je Keynote openen in Windows?

Als u andere presentaties in andere apps wilt openen, moet u de Keynote-app gebruiken. Microsoft PowerPoint-presentaties en andere bestandstypen kunnen in Keynote worden geopend. Presentaties kunnen worden geopend op een iPad, iPod touch of Mac.

Hoe kan je een filmpje knippen?

Een video knippen:
  1. Zoek in Streamde video die u wilt knippen. U kunt alle video's knippen die u bezit.
  2. Klik op het menu Meer acties. en klik vervolgens op Video knippen.
  3. Stel de bijsnijdpunten in door de bijsnijdgrepen te slepen.
  4. Klik op Toepassen.
Hoe kan je een video knippen?
Bijsnijden of draaien
  1. Open de video die je wilt bewerken.
  2. Tik op Bewerken. Bijsnijden. De video bijsnijden tot een andere beeldverhouding, zoals een vierkant: Tik op Beeldverhouding .
  3. Als je een kopie van de video met je bewerkingen wilt opslaan, tik je rechtsonder op Kopie opslaan.

Hoe video bijsnijden Windows?

Er zijn een aantal manieren om video in Windows bij te snijden. Eén manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Windows Movie Maker of Adobe Premiere. Met deze programma's kunt u het gedeelte van de video selecteren dat u wilt behouden en vervolgens de bijgesneden video exporteren.
Een andere manier om video op Windows bij te snijden is door een video converter programma te gebruiken. Met deze programma's kunt u het gedeelte van de video dat u wilt behouden selecteren en vervolgens de video converteren naar een nieuw formaat. Dit is een goede optie als u een video wilt bijsnijden, maar geen kwaliteit wilt verliezen.
Tot slot kunt u ook een schermopnameprogramma gebruiken om video op Windows bij te snijden. Dit is een goede optie als u snel een klein deel van een video wilt bijsnijden. Dienovereenkomstig, is movavi video editor gratis? Ja, Movavi Video Editor is gratis te downloaden en te gebruiken. Er zijn geen verborgen kosten of abonnementskosten. U kunt alle functies en hulpmiddelen gebruiken zonder iets te betalen.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Welke app om filmpjes te bewerken?

De 3 beste videobewerking-apps voor Android
  1. Magisto. Magisto is waarschijnlijk de makkelijkste videobewerking-app van het moment. Het programma houdt het simpel en biedt geen overbodige opties.
  2. Quik. Is Magisto iets te simpel voor je?
  3. Kinemaster. De echte filmmakers onder ons zijn bij Kinemaster aan het juiste adres.
Mensen vragen ook: hoe moet je een video bewerken op youtube?
Open het videobewerkingsprogramma om een deel van je video in te korten of te verwijderen.
  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu.
  3. Klik op de titel of thumbnail van de video die je wilt bewerken.
  4. Selecteer Editor in het linkermenu.

Dienovereenkomstig, hoe verbeter je de kwaliteit van een video?

Probeer Movavi Video Editor Plus!

Wil je de videokwaliteit verbeteren, software, online tools en apps kunnen je daarbij helpen. Met deze software voor videokwaliteit verbeteren kun je bijvoorbeeld de video scherper maken of de video lichter maken.
En nog een vraag, welke programma's gebruiken youtubers? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat verschillende YouTubers verschillende programma's en software gebruiken, afhankelijk van hun individuele behoeften en voorkeuren. Enkele van de populairste programma's en software die YouTubers gebruiken zijn echter videobewerkingssoftware zoals Adobe Premiere Pro en Final Cut Pro, en audiobewerkingssoftware zoals Pro Tools en Audacity. Daarnaast gebruiken veel YouTubers ook schermopnamesoftware zoals QuickTime of Camtasia om hun video's vast te leggen.

Daarvan, welke video software?

Er zijn tegenwoordig veel verschillende videosoftwareprogramma's op de markt. Enkele van de meest populaire zijn Adobe Premiere, Apple Final Cut Pro en Sony Vegas Pro. Elk programma heeft zijn eigen unieke set functies en gereedschappen die kunnen worden gebruikt om professioneel ogende video's te maken.

Door Teodor

Vergelijkbare artikelen

Waarom valt mijn Xbox-controller steeds uit? :: Hoe kan ik een MP4 bewerken?
Handige links