Huis > W > Welke Browser Werkt Met Java?

Welke browser werkt met Java?

Java blijft werken in Internet Explorer 11 en Firefox onder Windows 10. Java werkt niet in de browser Edge, omdat plug-ins in die browser niet worden ondersteund.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Daarvan, hoe zet je javascript uit?

Google Chrome

Klik op "Instellingen". Klik nu op "Privacy en veiligheid" in het menu aan de linkerkant. Klik onder "Privacy en beveiliging" op de knop "Site-instellingen". Zoek de "JavaScript Sectie" en selecteer uitschakelen.
Dienovereenkomstig, hoe javascript inschakelen macbook?
Selecteer in het browser menu de optie "Preferences". Ga in het "Preferences" venster naar het "Security" tabblad. Vink op het "Security" tabblad bij de sectie "Web content" de checkbox "Enable JavaScript" aan.

Trouwens, hoe zet ik javascript aan op mijn iphone?

Er is geen manier om JavaScript in- of uit te schakelen in de iOS Safari-instellingen. JavaScript is altijd ingeschakeld. Mensen vragen ook: heb je java nodig op je pc? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van waar u uw PC voor wilt gebruiken. Als u uw PC wilt gebruiken voor algemeen internetgebruik, tekstverwerking en andere basistaken, dan hoeft u Java waarschijnlijk niet te installeren. Als je je PC echter wilt gebruiken voor meer geavanceerde taken, zoals het ontwikkelen van websites of gaming, dan moet je misschien Java installeren.

Gerelateerde artikelen

Kan Java op een Chromebook?

NPAPI wordt niet langer ondersteund door Chrome. De plug-in architectuur NPAPI is bepalend voor de Java plug-in voor webbrowsers. De grote webbrowsers ondersteunen dit al meer dan een decennium.

Waar vind ik Java op mijn computer?

Java versie in Windows programma's
  1. Klik op de knop Start in Windows.
  2. Blader door de lijst met applicaties en programma's tot u de map Java ziet.
  3. Klik op de map Java en vervolgens op About Java (Info over Java) om de Java-versie te zien.
Daarvan, wat is javascript iphone?
De taak 'Voer JavaScript uit op webpagina' in Opdrachten op de iPhone of iPad. Bijna alle webpagina's gebruiken de programmeertaal JavaScript om in webbrowsers dynamische effecten te creëren, zoals animaties, interactieve menu's en video's. In het algemeen zie je niets van JavaScript bij het bekijken van een website.

Je kunt ook vragen is java hetzelfde als javascript?

Java is een OOP-programmeertaal terwijl JavaScript een OOP-scripttaal is. Met Java worden applicaties gemaakt die in een virtuele machine kunnen worden uitgevoerd. JavaScript-code kan alleen in een browser worden uitgevoerd. Java-code moet worden gecompileerd, terwijl JavaScript-code enkel uit tekst bestaat.
Hoe koppel je JavaScript aan HTML? De meest gebruikelijke manier om JavaScript aan HTML te koppelen is door de JavaScript-code rechtstreeks in de HTML-code op te nemen. Dit kan worden gedaan in de

Waar zit browser op mijn telefoon?

Er is niet één antwoord op deze vraag omdat er veel verschillende soorten telefoons en besturingssystemen zijn. In het algemeen bevindt de browser zich echter in de app-lade of het menu.

Door Dolores Stredny

Vergelijkbare artikelen

Hoe start je MS Access? :: Hoe download je JavaScript?
Handige links