Huis > W > Waarom Kan Ik Windows 8.1 Niet Installeren?

Waarom kan ik Windows 8.1 niet installeren?

Zorg dat zo min mogelijk hardware is aangesloten op de computer voor dat u de update start. Een andere oplossing kan zijn: Klik met de Rechtermuisknop in de linker hoek ga naar: apparaatbeheer –>beeldschermadapters –> rechtsklik uw videokaart en kies installatie ongedaan maken. Direct daarna uw 8.1 update installeren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Kan geen apps meer openen Windows 10?

De probleemoplosser uitvoeren: Selecteer de knop Start en selecteer vervolgens Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Problemen oplossen. Selecteer in de lijst Windows Store-apps > Probleemoplosser uitvoeren.
Trouwens, kan niet downloaden in windows 10?
Als een download vastloopt of niet wordt voltooid op je Windows 10-computer of tablet, betekent dit meestal dat er bepaalde gegevens op je apparaat moeten worden vernieuwd.

Wat dit betreft, hoe kan ik windows 8 opnieuw installeren?

Er zijn een paar manieren om Windows 8 opnieuw te installeren, afhankelijk van wat je nodig hebt en wat je hebt.
Als u een Windows 8-installatieschijf of USB-station hebt, kunt u deze plaatsen en ervan opstarten om Windows 8 opnieuw te installeren. Dit is de eenvoudigste optie als u een fysieke schijf of drive hebt.
Als u geen Windows 8-installatieschijf of USB-station hebt, kunt u een Windows 8 ISO-bestand downloaden en uw eigen installatieschijf of USB-station maken. Dit is een goede optie als u Windows 8 opnieuw moet installeren maar geen fysieke schijf of station hebt.
Als u een Windows 8-productsleutel hebt, kunt u een Windows 8 ISO-bestand downloaden en uw eigen installatieschijf of USB-station maken. Dit is een goede optie als u Windows 8 opnieuw moet installeren maar geen fysieke schijf of station hebt, en u een aangepaste installatie met specifieke instellingen wilt maken.
Als u geen Windows 8-productsleutel hebt, kunt u geen Windows 8 ISO-bestand downloaden. U moet dan een exemplaar van Windows 8 of 8.1 kopen of een vriend of familielid zoeken die u zijn exemplaar kan lenen. Dus, kan geen windows installeren? Er kunnen een paar redenen zijn waarom u Windows niet kunt installeren. Het eerste wat u moet controleren is of u een geldig exemplaar van Windows heeft. Als u geen geldig exemplaar hebt, moet u er een kopen bij Microsoft. Het tweede wat u moet controleren is of uw computer voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Windows. Zo niet, dan moet u uw computer upgraden. Het derde wat u moet controleren is of u voldoende vrije ruimte heeft op uw harde schijf. Windows vereist minimaal 16 GB vrije ruimte. Als u niet genoeg vrije ruimte hebt, moet u enkele bestanden verwijderen of Windows op een andere harde schijf installeren. Het vierde wat u moet controleren is of het BIOS van uw computer is ingesteld om op te starten vanaf de juiste schijf. Zo niet, dan moet u de BIOS-instelling wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Trouwens, kan geen apps meer openen?

Je kunt het cachegeheugen en de gegevens van een app meestal wissen via de app Instellingen van je telefoon. De instellingen kunnen per telefoon verschillen. Neem contact op met de fabrikant van je apparaat voor meer informatie. Je kunt tijdelijk ruimte vrijmaken door gegevens in het cachegeheugen te wissen.
Dienovereenkomstig, kan niet meer bij instellingen windows 10?
Druk tegelijkertijd op de Windows- en R-toetsen om een vak Uitvoeren te openen en typ ms-settings: en druk op de knop OK. Open een opdrachtprompt of PowerShell met administratorrechten, typ start ms-settings: en druk op Enter. Klik op het pictogram Actiecentrum op de taakbalk en klik op Alle instellingen.

Daarvan, kan instellingen windows 10 niet openen?

Hierdoor kunt u de app niet openen vanuit het menu Start.
  • Hoe de instellingen-app in Windows 10 te repareren.
  • Download de probleemoplosser van Microsoft.
  • Pas de reparatie-update handmatig toe.
  • Windows bijwerken.
  • Gebruik de opdrachtprompt.
  • Voer de opdracht Sfc / scannow uit.
  • Installeer vooraf geïnstalleerde programma's opnieuw.
En nog een vraag, hoe kan ik bepaalde programma's verwijderen? Als u een Windows-computer gebruikt, kunt u programma's verwijderen door naar het Configuratiescherm te gaan en de optie "Een programma verwijderen" te openen. Van daaruit kunt u het programma selecteren dat u wilt verwijderen en op de knop "Verwijderen" klikken.

Waarom kan ik geen programma verwijderen?

Wanneer u een programma probeert te verwijderen, kan Windows u een foutmelding geven die zegt dat het programma momenteel in gebruik is en niet kan worden verwijderd. Dit gebeurt meestal omdat het programma op de achtergrond draait, zelfs als het niet geopend is. Om dit te verhelpen, kunt u uw computer opnieuw opstarten en vervolgens proberen het programma opnieuw te verwijderen. Als dat niet werkt, kunt u een programma als Revo Uninstaller gebruiken om de installatie van het programma te forceren.

Door Larsen Setliff

Vergelijkbare artikelen

Hoe weet ik welke programma's ik kan verwijderen? :: Welk moederbord moet ik kopen?
Handige links