Huis > W > Wat Betekent Groen Of Blauw Bij Sms?

Wat betekent groen of blauw bij sms?

Verschil herkennen

Na het versturen van het bericht is de tekstballon van iMessage blauw. De tekstballon van een sms is groen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, waarom sms blauw?

iMessages zijn tekstberichten, foto's of video's die u via wifi of een mobieledatanetwerk naar een andere iPhone, iPad, iPod touch of Mac stuurt. Deze berichten zijn altijd versleuteld en worden weergegeven in blauwe tekstballonnen.
Dus, hoe kun je zien of een sms gelezen is?
Je kan dus niet zien of een sms-bericht daadwerkelijk gelezen is. De ontvangstmelding geldt per bericht, dus je zult altijd per SMS-bericht moeten instellen dat je de melding wilt krijgen.
...
Afhankelijk van de provider gebruik je de volgende codes:
  • *0# (onder andere KPN)
  • !
  • *N#

En nog een vraag, hoe kan ik zien of iemand mijn bericht heeft gelezen iphone?

Vanuit de iPhone messaging app kunt u zien of iemand uw bericht heeft gelezen als het woord "Gelezen" onder het bericht verschijnt. Wat betekent blauw bericht iPhone? Het blauwe bericht iPhone betekent dat de iPhone probeert een tekstbericht te verzenden met behulp van de iMessage-dienst. Als het bericht niet wordt verzonden, wordt het automatisch omgezet in een SMS-bericht en verzonden via de standaard SMS-dienst.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

En nog een vraag, wat is het verschil tussen sms en imessage?

Met iMessage kunnen mensen via internet berichten en beelden naar elkaar sturen. Daaraan zijn dus geen sms-kosten verbonden. Maar als een Apple-gebruiker een iMessage naar een Android-bezitter stuurt, ontvangt diegene het bericht wel als sms.
Hoe kun je zien of iemand je geblokkeerd heeft op iMessage?
Controleren of je telefoonnummer geblokkeerd is

Een andere test is om een iMessage bericht naar de contactpersoon te sturen. Dit zijn de berichten met een blauwe tekstballon. Als deze niet wordt afgeleverd of gelezen wil dit zeggen dat de persoon je geblokkeerd heeft.

Wat is het verschil tussen sms en mms?

Met mms kun je berichten versturen van mobiele telefoon naar mobiele telefoon, net zoals met sms. Het grote verschil is dat je met mms niet alleen tekst, maar ook foto's, geluidsfragmenten en zelfs korte videobestanden kunt versturen.
Hoe kan ik sms en met iPhone? Om te sms'en met de iPhone opent u de app Berichten en tikt u op het pictogram Samenstellen. Voer het telefoonnummer of e-mailadres in van de persoon die u wilt sms'en. Of, als de persoon in uw contactenlijst staat, tikt u op de naam. Typ uw bericht en tik op Verzenden.

Dit in overweging nemend, wat betekent afgeleverd bij sms?

De zin "afgeleverd per SMS" betekent dat een SMS-bericht zal worden verzonden naar de aangegeven persoon of personen, en dat het bericht als afgeleverd zal worden beschouwd zodra het is verzonden.

Door Krischer

Vergelijkbare artikelen

Kan iemand anders mijn smsjes lezen? :: Wat betekent blauwe cirkel om profielfoto Facebook?
Handige links