Huis > K > Kan Iemand Anders Mijn Smsjes Lezen?

Kan iemand anders mijn smsjes lezen?

Snoopza is meer dan een moderne sms tracker (tekst spion); het is een complexe en krachtige Android-telefoon trackeroplossing. Met deze gratis app kunt u alle ontvangen of verzonden informatie, MMS en andere beeldberichten, waaronder WhatsApp en Viber. U kunt zelfs op Facebook bespioneren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: wat betekent ontvangstbevestiging sms?

Om een bevestiging van aflevering te krijgen maak je gebruik van de code: *0#[bericht] gevolgd door de tekst die je wilt versturen.
Hoe zet ik ontvangstbevestiging?
Eén bericht controleren

Schakel in een nieuw e-mailbericht in het menu Opties in de groep Bijhouden het selectievakje Ontvangstbevestiging aanvragen of het selectievakje Leesbevestiging aanvragen in.

Wat is een Berichtenapp?

Een messaging-app is een app die communicatie tussen gebruikers in realtime mogelijk maakt. Gangbare functies van messaging-apps zijn onder meer groepschat, spraak- en videogesprekken, en de mogelijkheid om tekst, afbeeldingen en andere media te verzenden en te ontvangen. Men kan zich ook afvragen: hoe stuur je een sms ipv imessage? Het technische antwoord op deze vraag is dat men een iMessage kan versturen via de app Berichten op de iPhone. Om dit te doen, tikt men op de knop "Samenstellen" in de Berichten-app en typt vervolgens het telefoonnummer of e-mailadres van de ontvanger in. Het bericht wordt dan verzonden als een iMessage.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Is iMessage gratis naar het buitenland?

Sinds enige tijd is het gebruik van data in de hele EU gelijk als in het eigen land, dus zou er geen beperking meer hoeven te zijn om roaming in de EU aan te zetten, de kosten zijn gelijk aan het gebruik in België.
En nog een vraag, hoe veilig is imessage?
Apple iMessage

iMessage versleutelt alleen berichten tussen iPhone-gebruikers. Op andere apparaten functioneert het als een gewone niet-versleutelde berichten-app. FaceTime – de partner-app van iMessage – versleutelt spraak- en videogesprekken.

Wat dit betreft, hoe weet je of iemand je wegdrukt?

Wanneer iemand niet opneemt, dan gaat de telefoon een paar keer over en schakelt daarna over op voicemail. Wanneer iemand je wegdrukt gaat de telefoon een stuk minder over. Ben je echter geblokkeerd, dan zal de telefoon slechts één keer overgaan en daarna doorschakelen naar voicemail.
Wat dit betreft, hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd? Als u iemand probeert te bellen en u hoort slechts één belsignaal of helemaal geen belsignaal voordat u naar de voicemail wordt gestuurd, is dit een teken dat uw nummer is geblokkeerd. Ook als u voortdurend sms'jes naar iemand stuurt en deze niet worden ontvangen, is dit een teken dat u bent geblokkeerd.

Hoe weet ik of mijn nummer is geblokkeerd?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat de blokkeringsfunctie door verschillende dienstverleners verschillend wordt uitgevoerd. Er zijn echter een paar methoden die kunnen werken om te bepalen of een nummer geblokkeerd is.
Eén methode is om het nummer te bellen en naar de toon te luisteren. Als de toon een normale beltoon is, is het nummer waarschijnlijk niet geblokkeerd. Is de toon een bezettoon of een bericht dat het nummer niet meer in gebruik is, dan is het nummer waarschijnlijk geblokkeerd.
Een andere methode is te proberen een tekstbericht naar het nummer te sturen. Als de tekst doorkomt, is het nummer niet geblokkeerd. Als de tekst niet wordt afgeleverd of als er een bericht bij zit dat het nummer niet meer in gebruik is, is het nummer waarschijnlijk geblokkeerd.
Een derde methode is proberen het nummer toe te voegen aan een contactlijst. Als het nummer kan worden toegevoegd, is het niet geblokkeerd. Als het nummer niet kan worden toegevoegd of als het wordt toegevoegd met een bericht dat het nummer niet meer in gebruik is, dan is het nummer waarschijnlijk geblokkeerd.

Door Nerine

Vergelijkbare artikelen

Waarom zou je een blog beginnen? :: Wat betekent groen of blauw bij sms?
Handige links