Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Apps Installeren?

Waarom kan ik geen apps installeren?

Algemene stappen om dit probleem op te lossen
  • Checken of je een goede wifi- of mobiele internetverbinding hebt.
  • Check je opslagruimte.
  • Check op Android-systeemupdates.
  • Check of de app beschikbaar is voor je apparaat.
  • Verwijder de app en installeer deze opnieuw.
  • Sluit de Play Store en open de app opnieuw.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dit in overweging nemend, waarom kan ik mijn apps niet updaten?

Apps updaten lukt niet? Zo los je het op
  1. Cache legen. Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken.
  2. Gegevens wissen.
  3. Google-account opnieuw instellen.
  4. Reset je toestel.
Waarom zijn sommige apps niet beschikbaar?
Als je je app niet kunt vinden op bepaalde Android-apparaten, is het mogelijk dat die apparaten niet worden ondersteund of worden uitgesloten door je app. Meer informatie over hoe je de ondersteunde en uitgesloten apparaten voor je app bekijkt.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik niks downloaden op play store?

Er zijn een paar redenen waarom u mogelijk geen apps uit de Play Store kunt downloaden. De meest voorkomende reden is dat uw apparaat niet is verbonden met een betrouwbaar Wi-Fi-netwerk. Een andere mogelijkheid is dat er iets mis is met uw Google-account, waardoor u geen apps kunt downloaden. Tot slot is het ook mogelijk dat de Play Store niet werkt of een ander technisch probleem heeft. Vervolgens, waarom kan ik de digid app niet installeren? Er zijn een paar redenen waarom iemand de digid app niet kan installeren. Eén reden zou kunnen zijn dat hun telefoon niet compatibel is met de app. Een andere reden zou kunnen zijn dat ze niet genoeg opslagruimte op hun telefoon hebben om de app te herbergen. Tot slot is het ook mogelijk dat de persoon geen sterke internetverbinding heeft om de app te downloaden.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Samsung TV?

Om meer duidelijkheid te krijgen, kun je het beste contact opnemen met de makers van de apps die niet werken. Je zou ook nog kunnen proberen om de Smart Hub te resetten. Ga naar Instellingen→Ondersteuning→Apparaatonderhoud→Zelfdiagnose→Smart Hub opnieuw instellen..
Daarvan, kan geen apps installeren op iphone?
Als u apps niet kunt downloaden of bijwerken op uw iPhone of iPad
  • De App Store openen en inloggen.
  • De app handmatig bijwerken.
  • Uw betaalmethode controleren.
  • De download prioriteit geven.
  • Het apparaat herstarten.
  • Contact opnemen met Apple.

Waarom kan ik WhatsApp niet downloaden op mijn iPhone?

Ga naar instellingen > iTunes en tik op App Store. Tik op Apple ID en kies voor log uit. Het is belangrijk om in te loggen met je juiste Apple ID. Probeer vervolgens om WhatsApp opnieuw te installeren.
Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn apps updaten? Als u uw apps wilt bijwerken, kunt u dat doen door naar de App Store op uw iOS-apparaat te gaan en op het tabblad Updates te tikken. Van daaruit ziet u alle beschikbare updates voor uw apps. U kunt vervolgens op de knop Alles bijwerken tikken om al uw apps in één keer bij te werken, of u kunt afzonderlijk selecteren welke apps u wilt bijwerken.

Hoe kan ik alles updaten?

Een manier om alles te updaten is om de commandoregel tool te gebruiken, "sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade". Dit zal uw repositories bijwerken en vervolgens alle verouderde pakketten upgraden.

Door Gord

Vergelijkbare artikelen

Kan niet worden bijgewerkt met jouw Apple ID? :: Waarom synchronisatie inschakelen?
Handige links