Huis > K > Kan Niet Worden Bijgewerkt Met Jouw Apple Id?

Kan niet worden bijgewerkt met jouw Apple ID?

Waarom kan ik mijn telefoon niet updaten? In veel gevallen is er voor een update van het Android-besturingssysteem nieuwere hardware nodig dan er in de gemiddelde telefoon zit. Dat betekent dat de update niet wordt ondersteund op het oudere apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Waarom is een app niet beschikbaar in uw land Android?

De apps, games en andere content in de Google Play Store kunnen per land verschillen. Nadat je een betalingsprofiel hebt gemaakt, moet je 12 maanden wachten voordat je je Play-land kunt wijzigen. Je kunt je Play-land maar 1 keer per jaar veranderen.
Dus, waar kan ik geinstalleerde apps vinden?
Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?
  1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Play Store (Google Play Store)'.
  2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op 'Mijn apps'.
  3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.

Waar zijn al mijn apps gebleven?

Als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt en een app die u hebt gedownload niet kunt vinden, kunt u het volgende proberen:
1. Kijk in de App Store of de app nog steeds beschikbaar is.
2. Als je een jailbroken apparaat hebt, kijk dan in Cydia of de app nog beschikbaar is.
3. Als u een Android-toestel gebruikt, controleert u de Google Play Store om te zien of de app nog beschikbaar is.
4. Als je een Windows Phone gebruikt, kijk dan in de Windows Phone Store of de app nog beschikbaar is.
5. Als u een BlackBerry-toestel gebruikt, controleert u BlackBerry World om te zien of de app nog beschikbaar is. Hoe kan je Play Store downloaden? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u de Play Store kunt downloaden. Eén manier is om de Play Store rechtstreeks van de Android-website te downloaden. Een andere manier is om de Play Store te downloaden via de Google Play Store-app. Ten slotte kunt u de Play Store ook downloaden door de Google Play Store APK te installeren.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Hoe Google Play Store opnieuw installeren?

Download Play Store op je Android-telefoon of -tablet

Ga op je telefoon of tablet via de browser naar onze website om Play Store voor Android te downloaden. Zodra de download voltooid is, klik je op Installeren.
Waarom lukt het niet om DigiD te activeren?
Dit wordt veroorzaakt door de instellingen van de browser die u op uw mobiele apparaat gebruikt. Uw browser staat dan ingesteld als 'desktopsite'. Ga naar de instellingen van uw browser en schakel deze functie uit. Het kan zijn dat DigiD app niet goed werkt in sommige browsers.

Trouwens, hoe kan ik de digid app installeren?

De app kunt u activeren via een ID-check (eenmalige controle van uw identiteitsbewijs), via een sms-code of met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Wat mogelijk is, hangt af van uw DigiD-account (bijv. of uw telefoonnummer is toegevoegd aan DigiD) en uw type mobiele apparaat.
Kan ik de DigiD app opnieuw installeren? Ja, u kunt de DigiD app opnieuw installeren. Verwijder daarvoor eerst de app van uw apparaat. Ga vervolgens naar de App Store (voor iOS-apparaten) of Google Play Store (voor Android-apparaten) en zoek naar "DigiD". Zodra u de app hebt gevonden, installeert u deze en volgt u de instructies op het scherm.

Waarom kan ik geen apps downloaden op mijn Smart TV?

Een reden waarom u mogelijk geen apps kunt downloaden op uw smart tv is omdat de app store mogelijk niet beschikbaar is in uw regio. Een andere reden kan zijn dat uw smart-tv niet compatibel is met de app die u probeert te downloaden. Ten slotte is er mogelijk niet genoeg opslagruimte op uw smart-tv voor de app.

Door Kimura

Vergelijkbare artikelen

Kan mijn Facebook account niet meer vinden? :: Waarom kan ik geen apps installeren?
Handige links