Huis > W > Waarom Moet Je Telefoon Updaten?

Waarom moet je telefoon updaten?

Die update maakt je smartphone of tablet sneller en veiliger en geeft je toegang tot nieuwe functies. Het verschilt per toestel hoe vaak je zo'n update krijgt en hoelang het duurt voor je die ontvangt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom is het regelmatig updaten van je smartphone goed voor je batterij?

Deze software updates komen jaarlijks uit. Door deze update gaat het besturingssysteem er vaak wat anders uitzien, maar ook achter de schermen voer je met zo'n update veranderingen door. Zo zorgt een update er bijvoorbeeld voor dat je toestel sneller wordt en de batterij langer meegaat.
Is updaten nodig?
Waarom is updaten belangrijk? Updaten is in de eerste plaats nodig om met de nieuwste versie van je software te werken. Je beschikt dan over de nieuwste functionaliteiten en je krijgt ondersteuning van de leverancier. Leveranciers brengen namelijk geen updates meer uit voor zwaar verouderde software.

Welke Samsung krijgt geen updates meer?

Vanaf oktober 2020 zijn de Samsung-toestellen die geen updates meer ontvangen de Galaxy S6-serie, de Galaxy Note 5-serie, de Galaxy A3 (2017), de Galaxy J3 (2017) en de Galaxy Xcover 4. Wat gebeurd er als je je telefoon niet update? Als u uw telefoon niet bijwerkt, kunt u niet profiteren van de nieuwste functies, beveiligingspatches en bugfixes. Bovendien kunt u bepaalde apps of diensten waarvoor de nieuwste versie van het besturingssysteem vereist is, mogelijk niet gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Waarom is het belangrijk om je programma's regelmatig te updaten?

Waarom is updaten belangrijk? Elk programma bevat zogenaamde kwetsbaarheden, ook bekend als software bugs of errors, die het mogelijk maken voor cybercriminelen om schade te berokkenen of de controle over je toestellen te nemen. Deze kwetsbaarheden worden gelukkig ontdekt en hersteld.
Hoe vaak moet je updaten?
Maandelijkse app updates

Zoals eerder benoemd. De meest succesvolle apps worden vaak wekelijks of op zijn minst een keer maand geüpdatet. Wanneer je niet toegewijd bent om op zijn minst een keer per maand een update door te voeren, moet je jezelf afvragen of je wel überhaupt wel een app moet ontwikkelen.

Hoe houd je je Batterijconditie goed?

iPhone batterij verbeteren door zorgvuldig te laden

Laad de telefoon op zodra je nog 20% batterijduur over hebt. Stop met opladen wanneer je batterij 80% bereikt. Het opladen van je telefoon tot 100% kan ook, maar zorg ervoor dat de telefoon niet langer in de oplader zit als 100% is bereikt.
Waarom zo vaak update Samsung? Er zijn een paar redenen waarom Samsung zijn toestellen zo vaak bijwerkt. Ten eerste wil Samsung ervoor zorgen dat zijn toestellen over de laatste beveiligingspatches beschikken om ze tegen nieuwe bedreigingen te beschermen. Ten tweede brengt Samsung met elke update nieuwe functies en verbeteringen uit, waardoor gebruikers tevreden en betrokken blijven. Tot slot gebruikt Samsung updates als een manier om gebruikers naar zijn nieuwste toestellen te leiden, wat de verkoop stimuleert.

En nog een vraag, waarom updates installeren?

Er zijn veel redenen om updates te installeren, maar de belangrijkste is om uw computer veilig te houden. Updates bevatten vaak beveiligingsoplossingen die uw computer kunnen beschermen tegen malware, virussen en andere bedreigingen.

Door Huggins

Vergelijkbare artikelen

Is een update veilig? :: Is er ooit een Nederlands vliegtuig neergestort?
Handige links