Huis > I > Is Een Update Veilig?

Is een update veilig?

Schade door niet updaten

Update je je digitale apparaten niet, dan kunnen internetcriminelen mogelijk: Je apparaten besmetten met malware. Met jouw en miljoenen andere besmette apparaten websites platleggen (een zogenoemde DDoS-aanval). Soms zelfs je persoonlijke gegevens stelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Daarvan, kan ik mijn android versie updaten?

Volg de stappen om je Android versie te updaten

Selecteer Systeem updates. Kies Controleren op updates. Download de update als deze beschikbaar is. Installeer na het downloaden de update.
Dit in overweging nemend, welke samsung telefoon wordt niet meer ondersteund?
Samsung stopt met de ondersteuning van vier telefoons uit 2017. Het gaat om de Samsung Galaxy A3,(2017), de A5 (2017), de A7 (2017) en de J3 Pop. De toestellen behoren niet meer tot de lijst van ondersteunde apparaten.

Wat dit betreft, welke samsung telefoons worden nog ondersteund?

De Samsung Galaxy S5, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8, Galaxy S9 en Galaxy S9+ worden allemaal nog steeds ondersteund door Samsung. Welke Android versie wordt niet meer ondersteund? Android versie 4.4 (KitKat) wordt niet langer ondersteund.

Gerelateerde artikelen

Is adware cleaner veilig?

Het programma schoont ook het besturingssysteem op. Het verwijdert ook browser hijackers. De browsers werken weer snel en veilig.

Dit in overweging nemend, hoe lang wordt android 10 nog ondersteund?

Hoe lang je na de introductie van het apparaat nog updates ontvangt, verschilt per merk en daar binnen nog per productlijn. Android toestellen bieden minstens 2 jaar updates, Android One toestellen 3 jaar, Samsung smartphones 4 jaar en bij Apple krijg je zelfs 5 jaar updates.
Vervolgens, waarom update mijn samsung niet?
Als je je software niet kunt bijwerken naar de nieuwste versie, kan dat te wijten zijn aan onvoldoende opslagruimte op je telefoon. Lees verder voor meer informatie over gegevensbeheer.

Welke telefoons worden geupdate?

Dit zijn de officiële updateplannen:
  • OnePlus 9 Pro (uitrol gestart)
  • OnePlus 9 (uitrol gestart)
  • OnePlus 8 Pro (uitrol gestart)
  • OnePlus 8 (uitrol gestart)
  • OnePlus 8T (uitrol gestart)
  • OnePlus 7T Pro (krijgt een update)
  • OnePlus 7T (krijgt een update)
  • OnePlus 7 Pro (krijgt een update)
Waarom updates van applicaties geïnstalleerd moeten worden? Er zijn verschillende redenen waarom applicatie-updates geïnstalleerd moeten worden:
1. Om beveiligingsproblemen aan te pakken: Door de nieuwste beveiligingsupdates te installeren, kunt u uw computer helpen beschermen tegen virussen, malware en andere beveiligingsrisico's.
2. Om de prestaties en stabiliteit te verbeteren: Nieuwe updates kunnen soms de prestaties en stabiliteit van een applicatie verbeteren.
3. Om nieuwe functies te krijgen: Veel updates bevatten nieuwe functies of verbeteringen aan bestaande functies.

Daarvan, waarom een tv updaten?

Er zijn verschillende redenen om een TV te updaten. Eén reden is om de software van de tv up-to-date te houden. Dit kan de prestaties van de tv verbeteren en eventuele bugs verhelpen. Een andere reden om een tv bij te werken is om nieuwe functies toe te voegen. Een nieuwe firmware-update kan bijvoorbeeld ondersteuning voor een nieuwe streamingdienst toevoegen of de beeldkwaliteit van de tv verbeteren. Tot slot zijn sommige tv-updates nodig om de tv compatibel te houden met andere apparaten. Een tv kan bijvoorbeeld een update nodig hebben om met een nieuwe Blu-ray-speler of gameconsole te kunnen werken.

Door Jankell Vial

Vergelijkbare artikelen

Waarom komen WhatsApp foto's niet in galerij? :: Waarom moet je telefoon updaten?
Handige links