Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Updaten Naar Ios 13?

Waarom kan ik niet updaten naar iOS 13?

De update verwijderen en opnieuw downloaden

Als u de nieuwste versie van iOS of iPadOS nog steeds niet kunt installeren, probeert u de update opnieuw te downloaden: Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' > '[Apparaat]-opslag'. Zoek de update in de lijst met apps. Tik op de update en daarna op 'Verwijder update'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe krijg ik iOS 13 op mijn iPad?

Sluit uw apparaat aan op een stroombron en maak via wifi verbinding met internet. Ga naar 'Instellingen' > 'Algemeen' en tik vervolgens op 'Software-update'. Als u twee software-update-opties te zien krijgt, kies dan de optie die u wilt installeren. Tik op 'Installeer nu'.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik mijn telefoon niet updaten?
Cache legen

Wil apps updaten maar niet lukken, dan kun je het beste even naar 'Instellingen > Apps/Applicatiebeheer' gaan en op 'Google Play' tikken. Selecteer vervolgens het 'Opslagruimte'-veld en kies voor 'Cache legen' om tijdelijke bestanden te verwijderen.

Hoe kom ik aan iOS 13?

Er zijn twee manieren om iOS 13 te krijgen. Je kunt je iPhone updaten via de Instellingen-app, of je kunt je iPhone aansluiten op een computer en updaten via iTunes.
Als u uw iPhone wilt bijwerken via de Instellingen-app, volgt u deze stappen:
1. Open de Instellingen-app en tik op het tabblad Algemeen.
2. Tik op Software-update.
3. Tik op Downloaden en installeren.
4. Voer uw wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.
5. Tik op Akkoord met de voorwaarden.
6. Tik op Installeren.
Volg deze stappen als u uw iPhone via iTunes wilt bijwerken:
1. Sluit uw iPhone aan op uw computer.
2. Open iTunes.
3. Klik op het iPhone-pictogram in de linkerbovenhoek.
4. 4. Klik op het tabblad Samenvatting.
5. Klik op Controleren op update.
6. Klik op Downloaden en bijwerken.
7. Voer uw wachtwoord in wanneer daarom wordt gevraagd.
8. Klik op Akkoord met de voorwaarden.
9. 9. Klik op Installeren. Welke iPhone wordt niet meer geupdate? De iPhone 5 wordt niet langer bijgewerkt.

Gerelateerde artikelen

Hoe CD rippen naar mp3?

Windows Media Player wordt gebruikt om de CD af te spelen. Zet Windows Media Player in bibliotheekmodus. In bibliotheekmodus gebruiken we Windows Media Player. Bovenaan in het menu kunt u het bestandsformaat instellen op mp3.

Hoe krijg ik iOS 13 op mijn iPhone 6?

Om iOS 13 of iPadOS te kunnen installeren moet je in het bezit zijn van iOS 12. Dit houdt in dat wanneer je nog iOS 11 of lager gebruikt op je iPhone of iPad moet je deze updaten. Dit kan via iTunes of via Instellingen ▸ Algemeen ▸ Software-update.
Daarvan, hoe kan ik mijn oude ipad updaten?
U moet naar het algemene menu gaan en vervolgens naar instellingen. Hierna ziet u een optie die zegt: "zoek naar updates", dat is van ons. iTunes gaat verder met het zoeken naar de update voor uw apparaat en u downloadt en installeert deze.

Welke iPad geschikt voor iOS 13?

De volledige lijst met iOS 13 ondersteunende apparaten is als volgt: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone SE. iPad Pro 2018, iPad Pro 10,5, iPad Pro 12,9 en iPad Pro 9,7.
Welke iPad wordt niet meer ondersteund? Vanaf oktober 2020 is het enige iPad-model dat niet langer door Apple wordt ondersteund de iPad 2. Dit model werd oorspronkelijk uitgebracht in 2011 en werd voor het laatst door Apple ondersteund in iOS 9.3.5.

Bovendien, waarom update mijn samsung niet?

Er zijn een paar redenen waarom uw Samsung niet wordt bijgewerkt. Eén reden kan zijn dat je telefoon niet is verbonden met een Wi-Fi-netwerk. Een andere reden kan zijn dat je telefoon niet genoeg opslagruimte heeft om de update te downloaden. Tot slot is het mogelijk dat je telefoon niet compatibel is met de meest recente update.

Door Charin Giguere

Vergelijkbare artikelen

Kan Android niet updaten? :: Hoe dempen opheffen?
Handige links