Huis > W > Wat Is De Limiet Van Apple Pay?

Wat is de limiet van Apple Pay?

Per dag kun je maximaal € 2.500,- per rekening betalen met Apple Pay. Ben je 16 of 17 jaar dan is het maximumbedrag € 250,- per rekening per dag. Niet per toestel. Voor het maximumbedrag maakt het niet uit of je in Nederland of in het buitenland betaalt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe activeer je een jaar gratis Apple TV?

De aanbieding verschijnt automatisch op het scherm als je de Apple TV app op je toestel opent. In de eerste periode betaal je niet. Je kunt dan 3 maanden lang gratis series en films kijken.

Hoe werkt Wallet Apple Pay?

Online of in apps betalen met Apple Pay
  • Tik op de Apple Pay-knop of kies Apple Pay als betaalmethode.
  • Als u met een andere kaart wilt betalen, tikt u op de knop 'Volgende' of de knop 'Vouw uit' naast uw standaardkaart.
  • Indien nodig, voert u uw rekeningadres, verzendadres en contactgegevens in.
  • Bevestig de betaling.
Mensen vragen ook: hoe werkt wallet op iphone 13?
Hoe betaal je met Apple Pay?
  1. Druk tweemaal op de zijknop.
  2. Wacht tot je kaart verschijnt.
  3. Kijk naar je iPhone om te authentiseren met Face ID. Of voer je toegangscode in.
  4. Houd de bovenkant van je iPhone op een paar centimeter van de contactloze kaartlezer totdat je het woord 'Gereed' en een vinkje op het scherm ziet.

Hoe betalen met Apple Pay in de winkel?

Apple Pay kan op een aantal manieren in de winkel worden gebruikt. De meest gebruikelijke manier is om het te gebruiken met een iPhone die Touch ID heeft. Hiervoor houdt u uw iPhone bij de contactloze lezer met uw vinger op de Touch ID-sensor. U voelt een trilling en/of hoort een pieptoon wanneer de betaling is voltooid. Als u een iPhone zonder Touch ID of een iPad gebruikt, moet u uw wachtwoord invoeren voordat u het apparaat bij de lezer houdt. U kunt ook worden gevraagd een ontvangstbewijs te ondertekenen. Een andere manier om Apple Pay in de winkel te gebruiken is met een Apple Watch. Hiervoor dubbelklikt u op de zijknop en houdt u de voorkant van uw horloge tegen de contactloze lezer. U voelt een trilling wanneer de betaling is voltooid. Hoe gebruik je Apple Pay op iPhone 7? Om Apple Pay op je iPhone 7 te gebruiken, open je de Wallet-app en selecteer je de kaart die je wilt gebruiken. Houd je iPhone vervolgens in de buurt van de contactloze lezer met je vinger op Touch ID. U voelt een trilling en ziet Done op het scherm wanneer uw betaling geslaagd is.

Gerelateerde artikelen

Wat kost een Apple TV kastje?

Je kunt in Nederland en België een Apple TV krijgen voor 199 of 219. De hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt, hangt af van hoe je hem gebruikt.

Kan geen betaalmethode toevoegen iPhone?

Uw betaalmethode wijzigen op uw iPhone, iPad of iPod touch
  • Open de Instellingen-app.
  • Tik op uw naam.
  • Tik op 'Betaling en verzending'. U wordt mogelijk gevraagd in te loggen met uw Apple ID.
  • Vanaf hier kunt u de volgende dingen doen: Als u een betaalmethode wilt toevoegen, tikt u op 'Voeg betaalmethode toe'.
Waarom kan ik mijn Apple ID niet voltooien?
Als u een bericht krijgt dat uw Apple ID is vergrendeld of uitgeschakeld. Als uzelf of iemand anders uw wachtwoord, beveiligingsvragen of andere accountinformatie te vaak onjuist invoert, wordt voor uw veiligheid uw Apple ID automatisch geblokkeerd en kunt u niet inloggen bij Apple voorzieningen.

Dit in overweging nemend, hoe verander je je betaalmethode?

Je betaalmethode wijzigen als je een aankoop doet
  1. Open de Google Play Store-app.
  2. Ga naar de detailpagina van een item waarvoor je moet betalen.
  3. Tik op de prijs en bekijk de app-rechten.
  4. Tik onder de naam van de app op de pijl-omlaag.
  5. Kies een van je bestaande betaalmethoden of voeg een nieuwe toe.
  6. Rond je aankoop af.
Dus, hoe krijg ik mijn bankpas op mijn iphone? Als u uw bankkaart aan uw iPhone wilt toevoegen, moet u de app Wallet openen en op het "+"-teken in de rechterbovenhoek tikken. Vanaf daar moet u "Krediet- of debetkaart toevoegen" selecteren en uw kaartgegevens invoeren. Als u een creditcard of bankpas gebruikt die wordt ondersteund door Apple Pay, kunt u deze toevoegen aan uw iPhone.

Kun je Apple Pay gebruiken als je pas geblokkeerd is?

Als u een probleem hebt met uw Apple Pay-account of vragen hebt over een specifieke transactie, kunt u contact opnemen met de uitgever van uw kaart voor hulp. Als uw kaart is geblokkeerd, kunt u deze niet gebruiken met Apple Pay.

Door Fleischer Danials

Vergelijkbare artikelen

Hoe simkaart testen? :: Hoe iPhone activeren in Apple Wallet?
Handige links