Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Domeinen?

Wat is de betekenis van domeinen?

domein - zelfstandig naamwoord uitspraak: do-mein 1. gedeelte van het land, stuk land ♢ dit stuk land hoort bij de kroondomeinen 2. wat bij een vak of hobby hoort ♢ de kookkunst is niet mijn dom...

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Dus, wat is je beeld van de functie?

Het beeld van een functie is de verzameling van alle mogelijke functiewaarden. Het domein van een functie lees je af op een grafiek door de grafiek te projecteren op de x-as. Het beeld van een functie lees je af op een grafiek door de grafiek te projecteren op de y-as.
Vervolgens, wat is een tekenschema?
Tekenschema vanuit een grafiek

Welke x-waarden welk teken (positief/negatief/nul) opleveren voor de y-waarden, vatten we samen in een tekenschema (ook wel "tekentabel" of "tekenverloop" genoemd).

Wat is de functie waarde?

De functiewaarde is het resultaat van een functie wanneer deze wordt toegepast op een invoer. Met andere woorden, het is de uitvoer van een functie wanneer deze een specifieke invoer krijgt. Mensen vragen ook: wat is een derdegraadsfunctie? Een derdegraadsfunctie is een functie die wordt gedefinieerd door een veeltermvergelijking van de vorm f(x) = ax3 + bx2 + cx + d, waarbij a, b, c en d reële getallen zijn en a ≠ 0. De grafiek van een derdegraadsfunctie is een kubusvormige kromme.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Dus, wat is een functievoorschrift wiskunde?

Een functievoorschrift is een wiskundige representatie van de wijze waarop een variabele afhangt van andere variabelen.
Dienovereenkomstig, hoe bereken je de discriminant?
De discriminant van een kwadratische vergelijking bereken je met de formule D = b2 - 4ac. De discriminant kan een negatief getal zijn, een positief getal zijn of gelijk zijn aan nul. De discriminant is bepalend in het aantal oplossing van de kwadratische vergelijking.

Dus, hoe weet je of een functie symmetrisch is?

De grafiek van een functie is symmetrisch in een lijn als er voor elk punt aan de ene kant van de lijn, op willekeurige afstand, een punt aan de andere kant van de lijn ligt, dat op dezelfde afstanden op dezelfde hoogte ligt.
Daarvan, is sinusfunctie even? De sinusfunctie is niet gelijkmatig. Dit is te zien aan de grafiek; de grafiek van de sinusfunctie is niet symmetrisch om de y-as.

En nog een vraag, wat zegt de range?

Het bereik is het verschil tussen de hoogste en laagste waarde in een gegevensverzameling.

Door Cheria

Vergelijkbare artikelen

Wat is heuristiek psychologie? :: Hoe bepaal je het domein?
Handige links