Huis > W > Wat Betekent Afkorting Van Cd?

Wat betekent afkorting van cd?

[initiaalwoord] , [afkorting] de afkorting voor "compact disc", een rond en plat medium voor opslag van digitale audio en data.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat de afkorting MSI voor?

Micro Star International is een merk dat zijn wortels heeft in Taiwan. Het merk is bekend om zijn videokaarten.

Daarvan, wat was er voor de cd?

Niet vreemd: de cd was immers bedoeld als opvolger van de lp. Na jaren van testen en bijschaven werd in 1978 echter de cd-schijf met een diameter van 11,5 cm aan de internationale pers gepresenteerd.
Dus, waar bestaat cd uit?
Cd's worden van polycarbonaat gemaakt, een speciaal soort plastic. Dat zijn deze korrels. De korrels gaan in de machine en worden verhit. Ze smelten en daarna worden ze op de stempel geperst.

Wat was de eerste cd?

De eerste CD was de Sony CD-speler, die in 1982 werd uitgebracht. Wat is het verschil tussen een cd en een dvd? Het verschil tussen een CD en een DVD is dat een CD 700 MB gegevens kan bevatten en een DVD 4,7 GB. CD's bestaan uit een enkele laag polycarbonaat, terwijl DVD's uit twee lagen polycarbonaat bestaan. Dvd's hebben ook een veel kortere golflengte van licht, waardoor er meer gegevens op kunnen worden opgeslagen.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Dienovereenkomstig, wat is de afkorting van onder anderen?

Voor onder andere en onder anderen wordt de afkorting o.a. gebruikt. Het is aan te bevelen om onder andere(n) voluit te schrijven.
Welk bedrijf vond de cd uit?
Het cd-systeem is gezamenlijk ontwikkeld door Philips en Sony/CBS. De eerste cd ter wereld werd gefabriceerd op 17 augustus 1979 door het Philipsonderdeel Polygram te Langenhagen. De introductie van de eerste spelers vond plaats in Japan in oktober 1982; de rest van de wereld volgde in maart 1983.

Welk jaar cd speler?

De eerste cd-speler werd in 1982 in Japan op de markt gebracht door Sony. In 1983 volgde de eerste Philips-cd-speler.
Dus, waar kan ik nog cd's kopen? Het antwoord op deze vraag hangt af van waar je woont. In sommige delen van de wereld zijn CD's nog overal te koop. In andere delen van de wereld zijn ze steeds moeilijker te vinden.
Als je in een land woont waar CD's nog overal verkrijgbaar zijn, zou je geen probleem moeten hebben om ze te vinden. U kunt ze vinden in de meeste muziekwinkels en in veel winkels.
Als je in een land woont waar cd's steeds moeilijker te vinden zijn, kun je ze het beste online kopen. Er zijn veel online retailers die CD's verkopen, en je zou een goede selectie titels moeten kunnen vinden om uit te kiezen.

Is cd met een hoofdletter?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de stijlgids die u volgt. Sommige stijlgidsen zeggen dat acroniemen altijd een hoofdletter moeten krijgen, terwijl andere zeggen dat ze alleen een hoofdletter moeten krijgen als ze als woord worden uitgesproken. Het is dus aan u om te beslissen of u CD een hoofdletter geeft of niet.

Door Elodea

Vergelijkbare artikelen

Welke kant van de cd wordt gelezen? :: Wat is een CAD in de zorg?
Handige links