Huis > W > Welke Kant Van De Cd Wordt Gelezen?

Welke kant van de cd wordt gelezen?

De reflecterende zijde van de CD is de zijde die wordt gelezen. Men heeft wel eens de neiging om de CD met de reflecterende zijde naar boven in de speler te plaatsen. De meest kwetsbare zijde is echter niet de reflecterende zijde, maar de labelzijde.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wie heeft de dvd uitgevonden?

Dvd/Uitvinders
Wat is een dvd-speler?
Een dvd-speler is een apparaat voor het afspelen van dvd's waarop beeld en/of muziek in digitale vorm is opgeslagen.

Daarvan, hoeveel past er op een cd?

Een CD kan tot 700 MB gegevens opslaan. Hoe werkt een dvd? Een DVD is een optische schijf die wordt gebruikt om gegevens op te slaan. Zij lijkt op een CD-ROM maar heeft een grotere opslagcapaciteit. DVD's zijn gemaakt van polycarbonaat en hebben een spiraalvormige groef die wordt gebruikt om de gegevens op de schijf te lezen. De gegevens zijn gecodeerd in een spiraalvormig spoor op de DVD en kunnen worden gelezen door een DVD-speler.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Je kunt ook vragen is het onder andere of onder anderen?

Als het betrekking heeft op personen is onder anderen correct; als het betrekking heeft op zaken of dieren schrijven we onder andere.
Wat komt na onder andere?
Onder andere is altijd te vervangen door onder meer.

Waaronder of onder welke?

waaronder - voornaamwoordelijk bijwoord uitspraak: waar-on-der 1. onder welke ♢ ik heb veel boeken, waaronder enkele zeldzame 2. onder wat of onder welk(e) ♢ dat is de boom waaronder Gijs lag te slapen...
Hoeveel minuten muziek op een cd? Op een CD staat meestal ongeveer 80 minuten muziek.

Dit in overweging nemend, waar kan ik goedkope cd's kopen?

Er zijn een paar manieren om aan goedkope cd's te komen. Een manier is om ze tweedehands te kopen bij een cd-winkel of online verkoper. Je kunt ook goedkope cd's vinden op online veilingsites, garageverkopen en kringloopwinkels. Tot slot kun je soms goede deals voor CD's vinden bij grote retailers wanneer ze uitverkoop of opruiming hebben.

Door Octavian Correiro

Vergelijkbare artikelen

Wat doet een CRM? :: Wat betekent afkorting van cd?
Handige links