Huis > W > Welke Apps Kan Ik Zonder Problemen Verwijderen?

Welke apps kan ik zonder problemen verwijderen?

Ongebruikte apps

Je kan in de instellingen bij het onderdeel 'Apps' gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Vervolgens, welke app is gevaarlijk?

In totaal zijn de negen apps ruim 470.000 keer gedownload.
...
Het gaat om de volgende apps:
  • Shoot Clean.
  • Shoot Clean Lite.
  • Super Clean.
  • Speed Clean.
  • Rocket Cleaner.
  • Rocket Cleaner Lite.
  • Quick Games.
  • H5 Gamebox.
Dus, wat is het verschil tussen facebook light en facebook?
Facebook Lite verschilt van Facebook voor Android of iOS om de volgende redenen: Het bevat alleen de belangrijkste Facebook-functies. Het gebruikt minder data en neemt minder ruimte in op je mobiele telefoon. Het werkt prima voor alle netwerken, inclusief voor 2G-netwerken.

Kan je Facebook updaten?

Ja, u kunt Facebook bijwerken. Om dit te doen, opent u eerst de Facebook-app op uw apparaat. Tik vervolgens op de drie lijnen in de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens scrolt u naar beneden en tikt u op "Instellingen". Tik daarna op "Accountinstellingen". Tik ten slotte op "Controleren op updates". Dienovereenkomstig, kan app niet verwijderen samsung? Als u een app op uw Samsung-apparaat niet kunt verwijderen, komt dat waarschijnlijk doordat de app in gebruik is of door het systeem wordt vereist. Om de app te verwijderen, moet u deze eerst geforceerd stoppen en vervolgens de cache en gegevens wissen. Ga hiervoor naar Instellingen > Apps, selecteer de app, tik op "Forceer stop", tik vervolgens op "Wis cache" en "Wis gegevens". Zodra u dit hebt gedaan, zou u de app moeten kunnen verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Wat is beaming service?

Deze functie maakt gebruik van NFC en kan worden gebruikt voor het uitwisselen van data tussen twee toestellen, waaronder de installatie van apps. Gebruikers moeten vanaf Android Oreo per app instellen of het installeren van onbekende apps is toegestaan.
Wat is het gevaar van gratis apps?
Wanneer je een gratis app installeert, dan heeft deze app vaak toestemming voor toegang tot jouw gegevens. Je geeft hiermee een deel van je privacy op. Deze gegevens kan de app-aanbieder bovendien doorverkopen aan adverteerders.

En nog een vraag, is talking tom 2 gevaarlijk?

Onlangs bleek nog dat de Talking Tom Cat-app niet te vertrouwen was. De virtuele kat die je napraat, zou volgens beveiligingsbedrijf TrustGo de gevaarlijkste app uit de Google Play top 500 zijn. De app was razend populair en werd meer dan 50 miljoen keer gedownload.
Hoe weet je of een app veilig is? Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat er geen gegarandeerde manier is om te weten of een app 100% veilig is. Er zijn echter bepaalde maatregelen die u kunt nemen om de veiligheid van een app te helpen garanderen voordat u deze downloadt en installeert op uw apparaat. Een manier om de veiligheid van een app te controleren is het lezen van online reviews van andere gebruikers. U kunt ook controleren of de app is geverifieerd door een betrouwbare bron, zoals een populaire app store of website. Een andere veiligheidsmaatregel die u kunt nemen, is onderzoek doen naar de ontwikkelaar van de app om te zien of het een gerenommeerd bedrijf is. Ten slotte kunt u de app ook scannen op virussen en malware voordat u hem downloadt.

Dienovereenkomstig, wat is lite?

Lite is een gewichtsvermindering van een voorwerp of stof.

Door Hillinck

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een tweede account op macbook? :: Wat is de R toets Apple?
Handige links