Huis > H > Hoe Maak Je Een Tweede Account Op Macbook?

Hoe maak je een tweede account op macbook?

Om dit te doen klik je linksboven op het Apple menu (), en dan op Systeemvoorkeuren. Hier selecteer je het paneel Gebruikers en groepen. Als het hangslotje wat je linksonder ziet nu nog dicht zit klik je er even op, en vervolgens vul je het wachtwoord van jouw eigen gebruiker in.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Welke caches kan ik verwijderen?

Cachegeheugen wissen van je Android telefoon? Zo doe je dat!
  1. Open op je telefoon het instellingenmenu.
  2. Klik op 'Opslag' en daarna op een categorie die veel opslagruimte verbruikt, zoals 'Muziek en Audio'.
  3. Klik op een app, zoals Spotify.
  4. Klik op 'Cache wissen'.
Kun je Cachegegevens wissen?
Mocht je de cache willen leegmaken of de data helemaal willen verwijderen, ga dan naar Instellingen / Opslagruimte en druk op Ruimte vrijmaken. De telefoon of tablet kan dan laten zien welke tijdelijke bestanden meteen weg kunnen.

Kan cache legen kwaad?

Ja, cache legen kan uw computer op verschillende manieren schaden. Ten eerste, als je veel gegevens in je cache hebt, kan het lang duren om die te wissen. Dit kan uw computer vastzetten en ervoor zorgen dat hij niet meer reageert. Ten tweede, als je veel gegevens in je cache hebt, kan het veel van de bronnen van je computer gebruiken, wat hem kan vertragen. Tot slot, als u uw cache niet regelmatig leegt, kan deze beschadigd raken en fouten veroorzaken. Hoe verwijder je geheugen op macbook? Er zijn een paar manieren om geheugen te wissen op een MacBook. Een manier is om de Finder te openen en op het Go menu te klikken. Selecteer in het menu Ga Toepassingen. Dit zal een nieuw Finder-venster openen met al uw toepassingen. Zoek het programma dat u wilt verwijderen in dit venster en klik erop om het te selecteren. Zodra het programma is geselecteerd, drukt u op de Command- en Delete-toetsen op uw toetsenbord om het te verwijderen. Een andere manier om geheugen op uw MacBook te verwijderen is door het programma Schijfhulpprogramma te openen. Om dit te doen, open de Finder en klik op het Go menu. Selecteer in het Go-menu Utilities. Dit zal een nieuw Finder-venster openen met al uw hulpprogramma's. Zoek de toepassing Disk Utility in dit venster en dubbelklik erop om het te starten. Zodra Schijfhulpprogramma is geopend, klikt u op het tabblad Toepassingen. Zoek de toepassing die u wilt verwijderen in de lijst met toepassingen en klik erop om deze te selecteren. Zodra de toepassing is geselecteerd, klikt u op de knop Verwijderen om deze te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Daarvan, hoe systeem opslag verminderen?

Android ruimte vrijmaken
  1. Gegevens in het cachegeheugen wissen. In het cachegeheugen wordt data opgeslagen waarmee bijvoorbeeld apps sneller kunnen laden.
  2. Verwijder geback-upte foto's.
  3. Downloads-map opruimen.
  4. Opgeslagen kaarten in Google Maps.
  5. Apps verwijderen.
Hoe kan ik een app verwijderen van mijn macbook?
Een app verwijderen met de Finder
  1. Zoek de app op in de Finder.
  2. Sleep de app naar de Prullenmand of selecteer de app en kies 'Archief' > 'Verplaats naar Prullenmand'.
  3. Als u wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord, geeft u de naam en het wachtwoord op van een beheerdersaccount op de Mac.

Dienovereenkomstig, hoe optimaliseer ik mijn mac?

Opslagruimte op de Mac optimaliseren
  1. Kies Apple-menu > 'Over deze Mac', klik op 'Opslag' en klik vervolgens op 'Beheer'. macOS berekent hoeveel ruimte er door de verschillende categorieën gebruikt wordt.
  2. Bekijk de aanbevelingen en besluit hoe je de opslagruimte op de Mac wilt optimaliseren. Aanbeveling.
Hoe kan ik opslagruimte vrijmaken? Er zijn een paar manieren om opslagruimte vrij te maken:
Onnodige programma's verwijderen - Ongewenste bestanden verwijderen - De prullenbak leegmaken - Grote bestanden comprimeren - De iPhoto-bibliotheek verkleinen - De iTunes-bibliotheek verkleinen.

En nog een vraag, wat moet je doen als je schijf vol is?

Als uw schijf vol is, moet u ofwel enkele bestanden verwijderen om ruimte vrij te maken, ofwel een nieuwe schijf toevoegen.

Door Tamarah Hypes

Vergelijkbare artikelen

Wat is de pincode van de router? :: Welke apps kan ik zonder problemen verwijderen?
Handige links