Huis > I > Is Cc Hetzelfde Als Kopie?

Is cc hetzelfde als kopie?

Je kunt een e-mail ook als cc (kopie) of bcc (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het bcc-veld dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres, vandaar de term 'blinde kopie'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Dienovereenkomstig, wat zegt het aantal cc over een motor?

De cilinderinhoud (of het slagvolume) van een motor beslaat de gezamenlijke inhoud van alle cilinders. De cilinderinhoud is de inhoud van de ruimtes, die door alle zuigers worden bestreken als deze van het onderste dode punt (ODP) naar het bovenste dode punt (BDP) of vice versa bewegen.
Hoe werkt BCC in Gmail?
Als je een bericht wilt versturen en het e-mailadres van een ontvanger wilt verbergen, kun je dit toevoegen in het Bcc‑veld. Hoe Bcc werkt: De ontvangers weten niet dat je iemand hebt toegevoegd aan het Bcc‑veld. Iemand die aan het Bcc-veld is toegevoegd, kan zien dat het Bcc-veld daarvoor was gebruikt.

Wat dit betreft, wat voor winkel is bcc?

Bitcoin Cash (BCC) is een cryptocurrency die in augustus 2017 is ontstaan uit een fork van Bitcoin. Bitcoin Cash vergroot de grootte van blokken, waardoor meer transacties kunnen worden verwerkt. Dit in overweging nemend, hoeveel adressen in de bcc? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van een aantal factoren, waaronder het aantal ontvangers in het bcc-veld en de grootte van hun respectieve adresboeken. Als algemene vuistregel kan echter worden aangenomen dat het bcc-veld ten minste tweemaal zoveel adressen bevat als het cc-veld.

Gerelateerde artikelen

Hoe controleert Spotify of je op hetzelfde adres woont duo?

Om te controleren of gezinsleden bij de beheerder van het abonnement wonen, hebben we hun volledige adres nodig. Het adres is gewijzigd door de beheerder. We kunnen hun informatie niet bevestigen.

Hoe zet je iemand in de BCC?

BCC in Office Outlook
  1. Open het e-mailprogramma Office Outlook.
  2. Klik op Nieuwe e-mail.
  3. Het venster voor een nieuwe e-mail opent.
  4. Klik op BCC.
  5. Vul de e-mailadressen achter 'CC' en/of 'BCC' in en zet tussen de e-mailadressen een puntkomma om ze te scheiden.
  6. Typ net als bij andere e-mails een onderwerp en bericht.
Mensen vragen ook: wat is blinde kopie in mail iphone?
Tik op het veld 'Kopie' en typ de namen van de personen aan wie je een kopie wilt sturen. Tik op het veld 'Blinde kopie' en typ de namen van de personen die je voor andere ontvangers wilt verbergen.

Men kan zich ook afvragen: wat is 150 cc?

Antwoord. "cc" betekent "cubic centimeter" dus 150 cc = 150 cm3 = 0,150 dm3 = 0,150 liter = 15 cl.
Wat is 200 cc? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan afhangen van de context waarin het wordt gebruikt. Maar cc is typisch een meeteenheid voor volume of capaciteit, dus 200 cc wordt meestal geïnterpreteerd als 200 kubieke centimeter. Dit kan worden gebruikt om de capaciteit van een container, de cilinderinhoud van een motor of andere soortgelijke toepassingen te beschrijven.

Men kan zich ook afvragen: wat is de cc van een auto?

De cc van een auto staat voor de kubieke centimeter van de motor van de auto. Dit is een maat voor de grootte en de cilinderinhoud van de motor. Een grotere motor zal doorgaans een hogere cc hebben, terwijl een kleinere motor een lagere cc zal hebben. De cc van een auto kan worden gevonden in de specificaties van de auto of op de motor zelf.

Door Hasty

Vergelijkbare artikelen

Waar staat Cidr voor? :: Waar staat CC en BCC voor?
Handige links