Huis > H > Hoe Maak Ik Een Kopie Van Mijn Iphone?

Hoe maak ik een kopie van mijn iPhone?

Een reservekopie maken van je iPhone, iPad of iPod touch in iTunes op de pc

  1. Sluit je apparaat aan op de computer waarmee je normaal gesproken synchronisaties uitvoert.
  2. Klik in iTunes op je pc op de apparaatknop linksboven in het iTunes-venster.
  3. Klik op 'Overzicht'.
  4. Klik op 'Reservekopie maken' (onder 'Reservekopieën').

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe zet ik mijn telefoon over?

Via de Google Drive-app kun je jouw persoonlijke data overzetten.

  1. Download op je iPhone de app Google Drive.
  2. Open Google Drive en log in met je Google-account (of maak een account aan).
  3. Selecteer in de app welke dat je wilt meenemen naar je nieuwe telefoon.
  4. Start je Android-smartphone op en volg de installatiewizard.
Wat is beter een Samsung of een iPhone? Apple is beter dan Samsung op het gebied van beveiliging. Dit betekent dat iOS over het algemeen nét iets veiliger is dan Android. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is en iOS specifiek door en voor Apple is ontwikkeld. Op het gebied van prijs is Samsung juist weer beter dan Apple.

Wat is beter Android of iPhone?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de beste smartphone voor iemand afhangt van zijn individuele behoeften en voorkeuren. Enkele algemene punten om te overwegen bij de keuze tussen een Android-telefoon en een iPhone zijn echter de volgende:
- Android-telefoons zijn meestal betaalbaarder dan iPhones, omdat er veel verschillende fabrikanten zijn die Android-toestellen in verschillende prijsklassen produceren. iPhones worden alleen door Apple geproduceerd, dus zijn ze meestal duurder.
Android-telefoons hebben doorgaans meer aanpassingsmogelijkheden dan iPhones. Android-gebruikers kunnen het startscherm van hun telefoon aanpassen, verschillende launchers installeren en kiezen uit een groot aantal apps en widgets. iPhone-gebruikers hebben minder controle over hoe ze hun toestel kunnen aanpassen.
Android-telefoons hebben doorgaans een betere selectie van functies dan iPhones. Veel Android-telefoons hebben bijvoorbeeld een verwijderbare batterij, uitbreidbare opslagruimte en een hoofdtelefoonaansluiting (allemaal functies die niet beschikbaar zijn op de iPhone).
iPhones hebben doorgaans een betere bouwkwaliteit en voelen beter aan dan Android-telefoons. Android-telefoons komen in een grote verscheidenheid aan vormen en maten van verschillende fabrikanten, dus er is meer variatie in termen van bouwkwaliteit.
Android-telefoons ontvangen doorgaans sneller software-updates dan iPhones. Dit komt omdat Android een open platform is en er veel verschillende fabrikanten zijn die nieuwe toestellen uitbrengen, dus software-updates worden sneller uitgerold naar een groter aantal toestellen. iPhones worden alleen geproduceerd door Apple, dus updates worden tegelijkertijd uitgerold naar alle iPhone-gebruikers. Kun je van Android naar Apple? Ja, u kunt van Android naar Apple gaan, maar er zijn een paar dingen die u moet weten voordat u de overstap maakt. Ten eerste moet u een back-up maken van uw Android-apparaat, zodat u uw gegevens kunt overbrengen naar uw nieuwe iPhone. U kunt dit doen door de back-upservice van Google te gebruiken of door uw gegevens handmatig over te zetten via een USB-kabel. Zodra je een back-up van je gegevens hebt gemaakt, kun je beginnen met het instellen van je nieuwe iPhone. Je moet je iPhone verbinden met een Wi-Fi-netwerk en je vervolgens aanmelden met je Apple ID. Zodra u bent aangemeld, kunt u uw back-up van uw Android-toestel herstellen en uw nieuwe iPhone in gebruik nemen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe zet ik alles over op mijn nieuwe Samsung?

Samsung Smart Switch: hoe zet je bestanden over met Samsung Smart Switch?

  1. Stap 1: Swipe het menu naar beneden.
  2. Stap 2: Open “Smart Switch”
  3. Stap 3: Kies hier of je wilt verzenden of ontvangen.
  4. Stap 4: Selecteer hoe je verbinding wilt maken.
  5. Stap 5: Open je nieuwe telefoon.
  6. Stap 6: Druk bij de pop-up op “Ja”
Men kan zich ook afvragen: hoe zet ik alle gegevens over op nieuwe samsung? Overzetten met USB of wifi
  1. Selecteer Gegevens ontvangen op je nieuwe apparaat.
  2. Selecteer Galaxy / Android.
  3. Verbind je oude Android-telefoon met je nieuwe Galaxy.
  4. Zodra beide apparaten zijn verbonden, kies je welke gegevens je wilt importeren, tik je op Overdragen, en volg de instructies op het scherm.

Vervolgens, hoe gegevens overzetten via nfc?

Plaats de NFC-detectiezones van beide apparaten dicht bij elkaar waarna u bestanden en andere gegevens snel kunt overzetten tussen de twee apparaten waarop NFC is ingeschakeld. NFC gebruiken om gegevens te verzenden: Open Instellingen, tik vervolgens op Apparaatverbinding en schakel NFC en Huawei Beam in. Dit in overweging nemend, waar zit de smart switch? De slimme schakelaar bevindt zich in de meterkast, tussen de aardlekschakelaar en de groepenkast.

Trouwens, hoe kun je zien welke android versie je hebt?

De meest eenvoudige manier om te achterhalen welke Android-versie je hebt, is door naar 'Instellingen' > 'Over de telefoon' of 'Over tablet' te gaan en daar het 'Android-versienummer' te vinden.

Door Hannibal Stasinos

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik een geluid opnemen? :: Hoe zet ik mijn gegevens over van Samsung naar iPhone?
Handige links