Huis > W > Waar Staat Cc En Bcc Voor?

Waar staat CC en BCC voor?

De afkorting bcc staat voor blind carbon copy. Met bcc's kunt u in e-mails verborgen houden dat u iemand anders ook van uw bericht kennis laat nemen, maar dat gebruik wordt niet aangeraden. Met de bcc-functie kunt u ook een e-mail sturen naar een groep mensen die elkaars e-mailadres niet mogen of niet hoeven te kennen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is CC in de mail?

Je kunt een e-mail ook als CC (kopie) of BCC (blinde kopie) mailen. Het grote verschil tussen deze twee is dat in het eerste geval alle ontvangers zien aan wie de e-mail nog meer is gestuurd. Typ je alle contacten echter in het BCC-veld, dan ziet de ontvanger alleen zijn eigen adres. Vandaar de term "blinde kopie".
Mensen vragen ook: waar is cc voor?
Naast de ontvanger kan je ook altijd een CC (Carbon Copy) en BCC (Blind Carbon Copy) instellen. Een CC is niets meer dan een kopie van het bericht welke tevens visueel zichtbaar (in tegenstelling tot een BCC) is bij de geadresseerden.

Hoe ziet een BCC mail eruit?

Een BCC-mail ziet eruit als een gewone e-mail, behalve dat het BCC-veld is gevuld met een of meer e-mailadressen. Deze adressen zijn niet zichtbaar voor de andere ontvangers van de e-mail. Wat dit betreft, kan bcc cc zien? Het antwoord op deze vraag is nee, bcc kan cc niet zien.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Je kunt ook vragen hoe stuur ik een cc?

Naar e-mailadressen die achter 'CC' staan, gaat een kopie van het mailbericht. Zet hier de personen die op de hoogte moeten zijn van de inhoud van de mail, maar van wie u niet per se een reactie nodig hebt. Ontvangers kunnen de adressen die hier staan zien en eventueel aan alle vermelde adressen antwoorden.
Wat betekent cc in liter?
CC staat voor cubic centimeter, beter bekend als kubieke centimeter of cm3. Het gaat hier dus om een inhoudsmaat. Met CC wordt de cilinderinhoud aangegeven. Een voorbeeld: een motor met een inhoud van 1.495 cc betreft een motor met 1,5-liter inhoud.

Wat is het verschil tussen ml en cc?

Reacties. Tegenwoordig is 1 cc weer gelijk aan 1 ml. Dit volgt eigenlijk uit de definitie van de huidige liter als dm^3. Een duizendste liter (ml) is precies gelijk een cc (cm^3) aangezien dm/cm=10 dus dm^3/cm^3=10^3=1000.
Dienovereenkomstig, wat is 1 cc? Een kubieke centimeter (cc) is gelijk aan een milliliter (mL).

Waarom iemand in cc zetten?

Er zijn een paar redenen waarom iemand iemand anders in cc zet bij een e-mail. Eén reden kan zijn om de ander op de hoogte te houden van een bepaalde kwestie. Een andere reden kan zijn om de ander te laten weten dat hij een kopie krijgt van een e-mail ter informatie.

Door Hashimoto

Vergelijkbare artikelen

Is cc hetzelfde als kopie? :: Wat verdient een CAD tekenaar?
Handige links