Huis > W > Wat Kun Je Met Fn-Toets?

Wat kun je met Fn-toets?

De F Lock-toets gebruiken

Als je toetsenbord van een F Lock-toets is voorzien, moet je hierop drukken om heen en weer te schakelen tussen de standaardopdrachten en de alternatieve opdrachten. Wanneer het F Lock-lampje uit is, werken alternatieve functies (Help, Ongedaan maken, enzovoort).

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar is de Alt-toets?

De spatiebalk op de meeste toetsenborden heeft een plaats voor de alt-toets.

Hoe zet ik Fn-toets aan?

Druk tegelijkertijd op Fn en de linker-Shift-toets om de Fn-modus in te schakelen. Wanneer het lampje van de Fn-toets brandt, drukt u op de Fn-toets en een functietoets om de standaardactie te activeren.
Daarvan, waar zijn de f toetsen voor?
Handige Functietoetsen

F1: open de Help-functie. F2: een geselecteerde map of bestand een andere naam geven. F3: zoeken naar een bestand of map. F5: verversen van de pagina in een internetprogramma (Zoeken en Vervangen in Word)

Je kunt ook vragen hoe zet ik fn-toets uit hp?

De fn (functie) toets op HP laptops wordt gebruikt als een modificatietoets om toegang te bieden tot secundaire functies op de toetsen. Om de fn-toets op uw hp-laptop uit te schakelen, moet u de fn-toets ingedrukt houden en vervolgens op de escape-toets drukken. Je kunt ook vragen welke f toets voor beeldscherm? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan variëren afhankelijk van de computer of het besturingssysteem dat u gebruikt. Typisch is echter dat de f-toets wordt gebruikt om informatie op het scherm weer te geven.

Gerelateerde artikelen

Wat is F8 toets?

De menubalk wordt geactiveerd wanneer u deze toets een paar keer indrukt.

Wat doet F9?

F9 FN + F9 Verlaagt het geluidsvolume van de computer. F10 FN + F10 Verhoogt het geluidsvolume van de computer. F11 FN + F11 Schakelt het geluid in of uit.
Je kunt ook vragen waar vind ik de fn-toets?
De Fn-toets bevindt zich op de meeste toetsenborden linksonder naast de Ctrl-toets. De Fn-toets mag niet met de functietoetsen F1 t/m F12 verward worden.

En nog een vraag, hoe doe je f8?

Hoe de F8 toets activeren zodat u weer het klassieke bootmenu kan gebruiken (Windows 10 en 8)?
  1. Het enige wat u nu nog moet doen is Opdrachtprompt sluiten en de computer herstarten.
  2. Tijdens het opnieuw opstarten kan u (herhaaldelijk) op de F8 toets drukken om het 'klassieke' bootmenu op te roepen (bij wijze van test).
Trouwens, waar staat de caps lock toets? De caps lock toets bevindt zich meestal op het toetsenbord links van de letter A.

Hoe gebruik je F toetsen op laptop?

Om de F-toetsen op een laptop te gebruiken, moet u de "Fn"-toets ingedrukt houden en dan op de gewenste F-toets drukken.

Door Uwton Lindbo

Vergelijkbare artikelen

Wat bepaalt de snelheid van een computer? :: Waar staat de bestanden app op iPad?
Handige links