Huis > W > Waar Staat De Bestanden App Op Ipad?

Waar staat de bestanden app op iPad?

Bestanden en mappen bekijken en wijzigen in Bestanden op de iPad
  1. Tik op 'Blader' onder in het scherm en tik vervolgens op een onderdeel in de navigatiekolom 'Blader'. Als je de navigatiekolom 'Blader' niet ziet, tik je nogmaals op 'Blader'.
  2. Tik op een bestand, locatie of map om deze te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe sla ik Documenten op op mijn Mac?

Open het document, houd de Option-toets op het toetsenbord ingedrukt en kies 'Archief' > 'Bewaar als' (uit het Archief-menu boven in het scherm). Voer een naam in voor de kopie en druk op de Return-toets.
Dienovereenkomstig, waar bestanden opslaan mac?
U kunt de bestanden op uw bureaublad en in de map 'Documenten' bewaren in iCloud Drive, zodat u ze op al uw apparaten kunt openen.
...
'Bureaublad en Documenten' inschakelen
  1. Kies op de Mac het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Controleer of iCloud Drive is ingeschakeld.
  3. Klik naast 'iCloud Drive' op 'Opties'.

Hoe maak je een map aan op imac?

Er zijn twee manieren om een map aan te maken op een iMac:
1. Rechtsklik op het bureaublad en selecteer "Nieuwe map" in het menu dat verschijnt.
2. Selecteer "Bestand" in de bovenste menubalk en selecteer vervolgens "Nieuwe map" in het uitklapmenu. Wat is je thuismap? Uw thuismap is de map op een computer waar uw persoonlijke bestanden en instellingen zijn opgeslagen. Het wordt ook wel uw "thuismap" of "profielmap" genoemd. In Windows is uw thuismap meestal C:\Users uw naam. Op de Mac is dat meestal /Users/YourName. In Linux is het meestal /home/YourName.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is navigatiekolom op Mac?

Via de navigatiekolom van Mail zijn de postbussen, mappen en gemarkeerde onderdelen van de e-mailaccounts die je in Mail gebruikt snel toegankelijk.
Hoe bestanden verplaatsen Mac?
Selecteer een onderdeel op de Mac dat je wilt verslepen, bijvoorbeeld een afbeelding of een tekstblok. Houd het trackpad of de muis ingedrukt terwijl je het onderdeel naar een nieuwe locatie sleept. Om het onderdeel te kopiëren in plaats van te verplaatsen, houd je de Option-toets ingedrukt tijdens het slepen.

Hoe iPhone zichtbaar maken?

Sluit uw iOS- of iPadOS-apparaat aan en controleer of het ontgrendeld is en het beginscherm toont. Kies op uw Mac de opties 'Finder' > 'Voorkeuren' in de Finder-menubalk en klik vervolgens op 'Navigatiekolom' bovenaan het voorkeurenvenster. Zorg ervoor dat 'Cd's, dvd's en iOS-apparaten' is geselecteerd.
Men kan zich ook afvragen: hoe kan je een iphone resetten zonder code? Als u uw wachtwoord niet meer weet, moet u uw iPhone wissen, waardoor al uw gegevens en instellingen, inclusief het wachtwoord, worden gewist. Als u een back-up van uw iPhone hebt gemaakt, kunt u uw gegevens en instellingen herstellen nadat u de iPhone hebt gewist.

Bovendien, hoe herstel je een iphone?

Er zijn twee manieren om een iPhone te herstellen: vanaf een back-up of vanaf nul. Om te herstellen vanaf een back-up, sluit u eerst uw iPhone aan op uw computer en start u iTunes. Selecteer vervolgens uw iPhone in de lijst met apparaten en klik op de knop "Herstellen vanaf back-up". Selecteer de meest recente back-up uit de lijst en klik op "Herstellen". iTunes zal dan je iPhone wissen en de back-up installeren.
Om vanaf nul te herstellen, sluit je je iPhone aan op je computer en start je iTunes. Selecteer je iPhone in de lijst met apparaten en klik op de "Herstel" knop. iTunes zal dan je iPhone wissen en de laatste versie van iOS installeren.

Door Buxton

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je met Fn-toets? :: Waar vind ik de map toepassingen op Mac?
Handige links