Huis > W > Wat Is De Betekenis Van Abject?

Wat is de betekenis van abject?

hoogst verwerpelijk; verachtelijk. Voorbeelden: Kinderarbeid: abject, abjecter, abjectst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van achtergrond?

Het brandpunt van de aandacht ligt vaak achter de voorgrond.

Wat is de betekenis van regionale?

Regionaal betekent binnen een specifiek geografisch gebied. Dit kan bijvoorbeeld gebruikt worden om het verzorgingsgebied van een organisatie mee aan te duiden, of bij het plannen van een reclamecampagne die gericht is op een Regio.
Wat is de betekenis van fortuin?
het fortuin

fortuinen (meerv.) gunstig toeval vb: hij gaat zijn fortuin ergens anders zoeken Synoniem: geluk Tegenstellingen: ongeluk pech tegenspoed tegenslag grote som geld vb: hij heeft een fortuin lot, toeval, geluk.

Dit in overweging nemend, wat is tolerantie voorbeeld?

Tolerantie is het vermogen om iets te verdragen of te verdragen, in het bijzonder tegenspoed of tegenslag. Mensen die tolerant zijn tegenover verschillende culturen en levensstijlen kunnen bijvoorbeeld vreedzaam samenleven en werken. Mensen vragen ook: wat betekent hoge tolerantie? Hoge tolerantie verwijst in het algemeen naar het vermogen van een persoon om iets, zoals een drug, te verdragen of te verdragen zonder negatieve effecten te ondervinden. In sommige gevallen kan het ook verwijzen naar het vermogen van een persoon om in de loop der tijd hogere niveaus van een stof te verdragen.

Gerelateerde artikelen

Wat is de betekenis van device?

Een apparaat is een term in de Engelse taal. Hardware is datgene waar software op draait. Het is een onderdeel van een computer. Een apparaat is een CD-ROM speler, printer of modem.

Daarvan, wat is de norm van tolerantie?

Grenzen aan tolerant gedrag worden bepaald door persoonlijke normen en waarden. Deze zijn gekoppeld aan de competentie Integriteit. Bij tolerant gedrag gaat het telkens om een afweging en het instellen van een balans. Onbegrensde tolerantie voor alles wat een ander doet of onderschrijft, zou gewoon slapheid zijn.
Daarvan, wat zegt een intelligentietest?
Een intelligentietest bestaat uit vragen en opdrachten. Deze meten zowel aangeleerde kennis als begrip, inzicht en probleemoplossende vaardigheden. Bij intelligentieonderzoek wordt naar veel verschillende delen van het functioneren gekeken.

Wat is het verschil tussen intelligentie en IQ?

Intelligentie en je IQ zijn niet hetzelfde. Je IQ is namelijk een meting (een getal) van de eigenschap 'intelligentie' die iedereen in meer of minder mate heeft ten opzichte van anderen. Opmerkelijk genoeg is het begrip over wat intelligentie nu eigenlijk precies is, ontstaan nadat metingen van IQ al gedaan werden.
En nog een vraag, wat bepaalt je intelligentie? De wetenschappelijke gemeenschap heeft nog geen consensus bereikt over wat intelligentie bepaalt. Er zijn echter een aantal theorieën die het proberen te verklaren. Eén theorie suggereert dat intelligentie wordt bepaald door genetische factoren. Een andere theorie suggereert dat intelligentie wordt bepaald door de omgeving waarin iemand wordt opgevoed.

Welke woorden zijn subjectief?

Subjectieve woorden zijn woorden die een persoonlijke mening uitdrukken, zoals "ik denk", "ik voel" of "naar mijn mening".

Door Buote Mcbee

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang duurt oorsuizen na concert? :: Wat is subject en object?
Handige links