Huis > W > Wat Betekent De Frame?

Wat betekent de frame?

Framing of denkraam is een overtuigingstechniek in communicatie waarbij woorden en beelden zo gekozen worden, dat daarbij impliciet een aantal aspecten van het beschrevene wordt uitgelicht. Deze uitgelichte aspecten helpen om een bepaalde lezing van het beschrevene of een mening daarover te propageren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Je kunt ook vragen wat is de functie van een frame?

Een raamwerk waarin een website is vormgegeven. Een structuur dat het verdelen van een webpagina in twee of meer onafhankelijke delen mogelijk maakt.
En nog een vraag, wat is 1 frame?
Een filmframe of alleen frame is een van de vele enkelvoudige fotografische afbeeldingen in een film.

Wat betekent fietsframe?

Een fietsframe is het belangrijkste onderdeel van een fiets, waarop wielen en andere onderdelen zijn bevestigd. Het moderne en meest gebruikelijke frameontwerp voor een rechte fiets is gebaseerd op de veiligheidsfiets en bestaat uit twee driehoeken, een hoofddriehoek en een gepaarde achterdriehoek. Dit staat bekend als een diamantframe. Wat dit betreft, hoe frame je iets? Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de context en wat je precies probeert in te kaderen. Enkele tips over hoe je iets kunt inlijsten zijn: gebruik negatieve ruimte in je voordeel, gebruik leidende lijnen om het oog te leiden, en gebruik symmetrie of patronen om een mooie compositie te maken.

Gerelateerde artikelen

Wat betekent STL?

Standard Triangle Language is een van de backronyms van STL, dat staat voor stereolithografie. De oppervlaktegeometrie van een vorm wordt beschreven in een STL-bestand.

Dit in overweging nemend, is het de of het frame?

Is het de of het frame

In de Nederlandse taal gebruiken wij het frame.
Wat dit betreft, wat is een frame bij de tandarts?
Een frameprothese dient ter vervanging van getrokken of verloren tanden en kiezen. Het is een 'gedeeltelijk kunstgebit' dat uw eigen gebit aanvult. In dit metalen frame, met tandvlees gekleurde kunsthars, zijn tanden en/of kiezen bevestigd.

Je kunt ook vragen wat zijn de voordelen van een apart chassis en een aparte carrosserie?

Bij moderne personenauto's maakt deze stijve doosconstructie de aanwezigheid van een apart chassis overbodig. Motor en wielophanging zijn direct (of via een apart hulpchassis) aan de zelfdragende carrosserie bevestigd. Het grootste voordeel is wel, dat een dergelijke auto veel lichter kan worden gebouwd.
Mensen vragen ook: wat zit er op het frame van een racefiets? Op het frame van een racefiets zitten verschillende dingen. De meest voorkomende zijn het frame zelf, de vork, het stuur, het zadel en de wielen. Andere minder gebruikelijke zaken zijn de pedalen, de ketting en de versnellingen.

Dienovereenkomstig, hoeveel seconden is 1 frame?

Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden, omdat het aantal seconden in een frame kan variëren afhankelijk van de framesnelheid. Als een video bijvoorbeeld wordt afgespeeld met 30 beelden per seconde, dan is elk beeldje 1/30ste van een seconde, of 0,033 seconden. Maar als de video wordt afgespeeld met 60 beelden per seconde, dan is elk beeldje 1/60e van een seconde, ofwel 0,016 seconden.

Door Wilkie Soplop

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt frames per second? :: Wat is een synoniem voor forum?
Handige links