Huis > W > Wat Is Een Synoniem Voor Forum?

Wat is een synoniem voor forum?

babbeltje, colloquium, conversatie, dialoog, discours, discussie, forum, gedachtewisseling, kout, onderhandeling, onderhoud, ontmoeting, overleg, praatje, praten, samenspraak, tweespraak, woorden. platform (zn) : forum, overlegorgaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat zit er in het forum Groningen?

In het hart van Groningen staat het Forum, een ontmoetingsplek voor iedereen die nieuwsgierig is naar de wereld van nu en de mogelijkheden van morgen. Met grote exposities, museum Storyworld, vijf filmzalen, de bibliotheek, het Smartlab, horeca en een dakterras met fenomenaal uitzicht.
Waarom is er zo weinig over van het Forum Romanum?
Dat er nu zo weinig over is van het Forum Romanum heeft verschillende redenen. Er is ooit een grote brand geweest in dit oude centrum. Daarna hebben de gebouwen veel geleden door aardbevingen en overstromingen.

Welke gebouwen stonden op het forum?

Het forum was de centrale marktplaats van het oude Rome, omringd door belangrijke tempels en openbare gebouwen. De belangrijkste tempels op het forum waren de Tempel van Jupiter, de Tempel van Saturnus en de Tempel van Vesta. Andere belangrijke gebouwen waren de Basilica Aemilia, de Basilica Porcia, de Curia Julia en de Rostra. Hoe zag het Forum Romanum er vroeger uit? Het Forum Romanum was het centrum van het Romeinse Rijk en leek op een gigantische marktplaats. Er waren overal tempels, openbare gebouwen en standbeelden. Het Forum was een zeer drukke plaats met mensen die voortdurend kwamen en gingen.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Hoe oud Forum Romanum?

Geschiedenis Forum Romanum

Tot de 7e eeuw voor Christus was de plek tussen de heuvels van het Capitool, Palatijn en Esquilijn een groot moeras. Destijds werd het wel gebruikt als begraafplaats, maar pas na de 7e eeuw v. Chr. werd het moeras drooggelegd middels de aanleg van het riool van de Cloaca Maxima.
Daarvan, welke gebouwen staan er op het forum romanum?
Lijst van gebouwen op het Forum Romanum
NaamTypedatums
Tempel van Antoninus en Faustina Templum Antonini en Faustinaetempel141
Tempel van Caesar Aedes Divi Iuliitempel29 v.Chr J.-C.
Tempel van Concordtempel367 v.Chr J.-C.
Tempel van de Dioscurictempel484 v.Chr J.-C.

Daarvan, is forum romanum gratis?

Tickets om het Forum Romanum te bezoeken

Je kan geen ticket kopen om enkel het Forum Romanum te bezoeken. Er bestaan enkel combitickets voor het Forum Romanum en het Colosseum. Je kan deze tickets voor het Forum Romanum + Colosseum hier online kopen (€ 21,50).
Wat is sociale status? In de sociologie is sociale status de relatieve rang van een persoon binnen een sociale hiërarchie. Status kan worden toegekend - dat wil zeggen, toegewezen aan personen bij de geboorte of in de vroege kinderjaren - of bereikt in de loop van iemands leven.

Wat is de betekenis van aanzien?

Prestige is een sociale constructie die wordt gebruikt om de mate van respect en bewondering te beschrijven die een persoon of groep in een bepaalde samenleving geniet. Het wordt vaak gebruikt om de sociale status van een individu of groep te meten en kan gebaseerd zijn op factoren als rijkdom, macht en roem.

Door Shane Fremming

Vergelijkbare artikelen

Wat betekent de frame? :: Hoe werkt een forum?
Handige links